Politică

Marcel Ciolacu susține că ar fi „mândru” dacă președintele Klaus Iohannis ar ajunge la NATO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, fiind întrebat despre o eventuală plecare a preşedintelui Iohannis la NATO, a afirmat că ar fi „mândru de orice român care ar ajunge în funcţii înalte în structuri europene şi euroatlantice”

„Mă depăşeşte. Ce vă pot spune cu exactitate, aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă vreun om politic, ca România să poată fi reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de domnul Mircea Geoană, ca secretar general adjunct. Cum sunt mândru de orice român, indiferent de culoarea politică (…), să ajungă într-un post important în structurile europene, euroatlantice”, a declarat Marcel Ciolacu.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că încă nu au început discuţiile cu privire la succesiunea la conducerea NATO.

„Din câte ştiu eu, discuţii cu privire la succesiunea la conducerea NATO încă nu au început. Dar, încă o dată, deciziile cu privire la NATO sunt luate de către statele aliate şi, în momentul potrivit, aliaţii vor lua o decizie cu privire la viitorul secretar general când acest post va deveni liber şi acest moment îl vom vedea în perioada următoare”, a afirmat Geoană

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

 1. Țiganul din Buzău e cel mai de nadejde lingău al dulapului. Fi-mi-ar scârbă de borâtul asta!

  1. @#Bibiku
   Sa vad daca va place glumitza asta
   Un mort si unul viu.ce sa fie ce sa fie omul mort si smecheria vie dar mai rau batut de soarta omul viu si scula moarta.
   1.Alexandru Sassu (n. 26 octombrie 1955, București – d. 25 septembrie 2021
   2.Klaus Werner Iohannis (13 iunie 1959, Sibiu, România) este un politician român de etnie germană,sas.
   Mai tineti minte acum vreo 20-30 ani sloganul electoral”L-AI VOTAT PE SASSU AI BELIT CARASU”
   Sassu e Mort.Dar Carasu E Viu….GHINION….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button