Justiție

Marcel Ciolacu îl laudă pe fugarul Ionel Arsene: “A făcut treabă bună în județ”

Atât de bine și-a făcut treaba în județ încât un pod recondiționat în mandatul lui Arsene și „garantat” de acesta s-a prăbușit sub greutatea unui camion, pentru că lucrările au fost făcute de mântuială.

Asta nu contează din perspectiva lui Marcel Ciolacu care îl laudă pentru treaba bună făcut în județ. Liderul social-democraților a precizat că nu comentează decizia magistraților care l-au condamnat pe fostul președinte al CJ Neamț.

Iată ce a spus Marcel Ciolacu: “Voi fi cel mai bun prieten al dvs. dacă vom continua ceea ce a început la Neamț, ceea ce a început fostul nostru coleg Ionel Arsene. Eu vreau să îi mulțumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni și pentru județul Neamț,”

Cometariul lui Ciolacu a venit în contextul în care, după mai bine de un an de la prăbușirea podului Luțca din Neamț, nimeni nu este găsit vinovat! Culmea, societatea care a executat lucrările de reabilitare refuză să plătească amenda primită și chiar dă în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții.

Totul în timp ce autoritățile nu au găsit nicio soluție tehnică pentru înlocuirea podului. Inclusiv Ionel Arsene, fostul președinte al CJ Neamț, acum fugar în Italia, a garantat personal pentru podul prăbușit. 

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button