Letitia Wright, cunoscută din „Black Panther”, criticată aspru după ce a distribuit părerile unui sceptic cu privire la vaccinurile anti-Covid
Distribuți acest articol

Actriţa Letitia Wright, cunoscută din filmele „Black Panther” şi „Avengers”, se află în centrul unei controverse după ce a distribuit un clip în care sunt făcute afirmaţii nefondate legat de siguranţa vaccinurilor împotriva Covid-19. Wright a publicat linkul unui clip în care o persoană spune că cei care vor fi vaccinaţi trebuie „să spere că nu va face să le crească alte membre”.

După ce a fost criticată pe Twitter, actriţa a spus că nu este contra vaccinării, dar că este important „să punem întrebări”. În clip, prezentatorul Tomi Arayomi spune că este „un mare sceptic privind acele şi vaccinarea în general” şi că nu este hotărât încă dacă ar face un vaccin anti-Covid. În timp ce îşi expune îndoielile legat de eficienţa şi siguranţa lor, fără a prezenta dovezi, el recunoaşte de asemenea: „Nu înţeleg, din punct de vedere medical, vaccinurile”.

Prima postare a lui Wright, care a fost preluată de 3.000 de alţi utilizatori, conţinea link-ul şi un emoji cu două palme unite în semn de rugăciune. Ulterior, actriţa a polemizat cu utilizatorii care au acuzat-o de răspândirea de informaţii eronate. Don Cheadle, care a jucat alături de ea în filmul Marvel, s-a trezit implicat în poveste, după ce utilizatorii de Twitter l-au menţionat în comentariile făcute la postarea ei.

Actorul a spus că a văzut o parte din videoclip şi a descris conţinutul ca „gunoi”, adăugând că va discuta problema direct cu Wright. „Intenţia mea nu a fost să rănesc pe cineva, m-a îngrijorat cu privire la ce conţine vaccinul şi ce introducem în corpurile noastre. Nimic altceva”, a revenit ea.

Clipul lui Arayomi a fost menţinut pe platforma YouTube, deşi compania a anunţat recent că va şterge conţinutul care dezinformează legat de vaccinurile anti-Covid. Letitia Wright, în vârstă de 27 de ani, născută în Georgetown (Guyana), a mai jucat în „Avengers: Infinity War” şi „Endgame” şi în „Amall Axe” al lui Steve McQueen. Anul trecut, a primit un premiul din partea Academiei britanice de film pentru actor emergent.

 » Citiți întreg articolul pe ziaruldeiasi.ro


Distribuți acest articol