Politică

La ce întrebări a răspuns Simion la detectorul de minciuni

George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a publicat un clip video unde arată cum a trecut cu succes testul poligraf și își provoacă liderii din alte partide să facă la fel, lansând o provocare specială către Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD).

George Simion a efectuat testul poligraf în cadrul unei inițiative prin care dorește să demonstreze transparența și integritatea politică. „Să nu credeți, dragi prieteni, că eu eludez cumva procesul. Sunt gata să apar în fața oricărui detector de minciuni și să fac testul poligraf. Fac o provocare către toți președinții de partide să facă și ei la fel. Să vedem dacă au curaj. Eu nu mint, eu sunt aici pentru românii mei,” a declarat Simion.

Întrebările adresate liderului AUR în timpul testului poligraf au fost: „Ai primit vreodată bani sau alte avantaje materiale în schimbul promisiunii de a oferi funcții în partid sau funcții publice?”, „Ai fost vreodată cooptat să lucrezi pentru servicii de informații românești sau străine?” și „Ai avut vreodată înțelegeri cu alte partide oponente sau alte entități care să contravină intereselor partidului tău?”

George Simion a adăugat că procesul a fost simplu și direct: „N-a fost greu, n-a durut, n-am nimic de ascuns și e o chestiune voluntară în AUR. Veniți și voi să candidați, mai sunt două săptămâni până se depun dosarele de candidatură la alegerile locale și vreau să vă lansez această provocare. Haideți să schimbăm această clasă politică murdară.”

Provocarea lansată direct către Marcel Ciolacu rămâne de văzut dacă va fi acceptată.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button