Distribuți acest articol

Klaus Iohannis dorești să îți scriem în germană? Dacă nu vrei să înțelegi ce îți transmite poporul român îți putem vorbi în limba germană. Te rugăm să pleci acasă pentru că ți-ai bătut joc de România.

În timp ce oamenii mor arși de vii în spitale, în nici 24 de ore tu pleci la schi și ne zâmbești ironic ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce le transmiți familiilor îndoliate cu atitudinea ta abjectă și nedemnă de un șef de stat?

Ție nu îți e rușine de tine, nu îți e rușine să îți bați joc de poporul român care ți-a oferit totul. Noi, amărâții ăștia de români te-am ales pe tine, un neamț, de două ori în fruntea statului pentru a ne conduce și tu drept răsplată huzurești pe banii noștrii. Nu ai nici măcar bunul simț de a păstra aparențele.

Ne-ai spus de România eduacată și tu ne-ai oferit România plagiată, o țară lipsită de valori și de exemple pentru societate. Din cauza ta peste 200.000 de copii nu au acces la educație. La finalul acestui an școlar online câți dintre acești copii vor abandona definitiv școala?

Klaus Iohannis, tu ne-ai distrus economia și ne-ai ținut închiși în case, cu ajutorului lui Arafat și al guvernelor tale provizorii. Tu le-ai permis acestor incompetenți să își facă de cap, să fure fără limite și să îndatoreze țara cu zeci de miliarde de euro.

Klaus Iohannis tu ne-ai mințit că aduci 80 de miliarde de la Uniunea Europeană, dar incompetenții tăi din Guvern nu au fost în stare să redacteze și să trimită Comisiei Europeane, Planul Național de Redresare și Reziliență.

Klaus e timpul să îți dai demisia și lași pe cineva care poate oferi o perspectivă de viitor mai bună pentru România. Ai demonstrat mult prea odihnitule că, în cei peste 6 ani de când te afli la putere nu ne poți oferi schimbarea pe care noi o așteptam de la tine. Stai acasă la Sibiu, ai șase case, odihnește-te. O să ai timp să te duci la schi când dorești și nu ne mai distrugi nouă viitorul.

Klaus muss weg!

Redactor: Matei Alexandru


Distribuți acest articol