Opinii

Ion Cristoiu șterge pe jos cu PNL: „Și-a pierdut de identitatea liberală, acum are acelaşi mesaj cu cel al PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat comasarea alegerilor și a atras atenția asupra faptului că el a sesizat încă din startul acestei „telenovele” că este de fapt un „teatru” și că, într-un final, mimând lupte intense, cele două partide se vor înfrăți.

Ion Cristoiu a ridiculizat și argumentele celor doi pentru alianță. Ciucă a făcut trimitere la „contextul de securitate” (vin rușii), iar Marcel Ciolacu a pus în față „pericolul extremist”, pe care îl pot opri doar PSD și PNL împreună.

Ion Cristoiu a mai spus că PNL și-a pierdut demult identitatea: „Am tot auzit că PNL a fost sacrificat. Care PNL? Acest partid, în 2014, a fost format din două partide: PDL, care era la guvernare, și PNL. ȘI l-au făcut pentru a-l contrapune PSD-ului. De atunci a fost un rahat și este și acum. Au același mesaj ca PSD. PNL nu mai există, dacă voia să mai fie cât de cât, nu intra în combinație cu PSD. Tot ce au decis ei în seara asta este o crimă împotriva României demne. Dacă alegerile europarlamentare se țineau separat și cele două partide nu concubinau, noi discutam până pe 9 iunie un lucru foarte important: condiția noastră în Uniunea Europeană. Nu să ieșim, dar să dezbatem de ce suntem noi slugi, de ce nu avem demnitate. Așa, cu comasarea, lumea va discuta doar despre locale”.

Jurnalistul a conchis că toată această tevatură s-a făcut pentru ca Nicolae Ciucă să ajungă președintele României și Klaus Iohannis să capete o funcție la Bruxelles.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button