Opinii

Iobagi. Românii dau jumătate din ceea ce câștigă TAXE la stat

Românii au ajuns din nou iobagi în propria lor țară, situația fiind cu mult mai rea decât acum 200 de ani.

România are cele mai ridicate impozite pe muncă din lume dar la schimb nu se oferă servicii medicale, educaționale, infrastructură sau securitate.

Statul român nu își mai servește cetățenii, statul român a devenit doar un instrument pentru partidele politice.

Acum 200 de ani majoritatea românilor nu erau stăpâni la ei în țară ci iobagi. Ei erau obligați să muncească mai mult pentru alții decât pentru propria Bunăstare.

astăzi, la mai bine de 200 de ani de la sfârșitul domniilor fanariote, românii sunt iobagi din nou în țara lor.

Astăzi românii muncesc de două ori mai mult pentru boieri decât o făceau acum 200 de ani.

Fiecare român plătește din venitul rezultat din propria muncă aproape 50% către statul român. Asta înseamnă că din 5 zile muncite pe săptămână primele 2 nu sunt pentru români și familie, acele zile sunt muncite pentru statul român condus de către o rețea de crimă organizată.

PSD și PNL duc o politică antiromânească, ei sunt cei care tratează pe români ca pe iobagi. O minoritate trăiește în lux, cu pensii speciale, salarii ridicate și tot felul de sinecuri, iar majoritate abia supraviețuiește de pe o zi pe alta.

în Ungaria taxarea pe muncă este la jumătate față de România iar ei au autostrăzi, școli și spitale. Ungaria are taxe mai mici dar oferă condiții mai bune de viață.

În România salariile sunt mici pentru că taxele sunt mari. Munca românilor nu se duce la antreprenori, munca românilor este taxată de către PSD și PNL.

Aproape 1 milion de pensionari câștigă puțin peste 1.000 de lei. Aproape 1 milion de angajați câștigă mai puțin de 2.000 de lei.

Firmele românești sunt decapitalizate, ele nu au resurse să se dezvolte datorită taxelor mari, ridicate. Atunci când banii românilor și ai firmelor românești se duc la stat, partidele trăiesc pe cai mari.

Degeaba are România un PIB cât al Portugaliei dacă majoritatea trăiește în sărăcie.

Soluția este una simplă: reducerea taxării muncii: românii să fie tratați corect, românii să fie respectați la ei în țară. Taxele pe muncă trebuie scăzute la mai puțin de jumătate, numai așa românii și antreprenorii români vor putea supraviețui.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button