Politică

Impostorul Ciolacu susține că nu știe de taxa pe boală – Statul urmează să ‘ciupească’ 10% din concediile medicale

Impostorul Ciolacu a declarat,cu privire la „taxa pe boală”, că nu înțelege care este supra-impozitarea și că Parlamentul va lua o decizie.

Iată ce a spus acesta: „În primul rând, eu, Guvernul, nu pot să vin cu ceva pentru că este un act normativ care a intrat în Parlament. Aș încălca o decizie a CCR. Sunt ferm convins, colegii de la Parlament vor lua o decizie. Pe de altă parte, nu înțeleg care este supra-impozitarea. Și eu, și toată lumea plătim 10% la CASS. Concediile medicale sunt un venit. Pentru cei cu boli cronice, pentru cei bolnavi de cancer, pentru tinerele mame, sunt total de acord să se elimine. O să vorbesc cu dl Simonis și o să facem foarte rapid. Sper săptămâna aceasta”

Taxa pe boală – contribuția de 10% din concediile medicale –  a stârnit un val de reacții. Coaliția aflată la guvernare promite că va modifica legea. Opoziția critică puterea. 

Mai mulți deputați AUR cer parlamentarilor PSD și PNL  ca, votul final din Camera Deputaților să nu mai fie amânat, iar taxa să fie anulată măcar pentru câteva categorii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button