Internațional

Guvernatorul republican DeSantis: „Ajutorarea la nesfârșit a Ucrainei nu este în interesul Statelor Unite”

Nu este în interesul Statelor Unite să se implice din ce în ce mai mult în conflictul dintre Rusia și Ucraina, afirmă guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, care va candida la președinția SUA.

Sondajele de opinie arată că DeSantis este principalul rival al lui Donald Trump pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024.

Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a postat luni pe Twitter răspunsul lui DeSantis la o întrebare despre atitudinea față de războiul din Ucraina, care era cuprinsă într-un chestionar pentru candidații republicani.

„În timp ce Statele Unite au multe interese naționale vitale – protejarea granițelor noastre, depășirea crizei de pregătire a armatei noastre, obținerea securității și independenței energetice și testarea puterii economice, culturale și militare a Partidului Comunist Chinez – implicarea în continuare într-o dispută teritorială între Ucraina și Rusia nu este unul dintre ele”, a răspuns DeSantis la această întrebare.

„Cartea albă a administrației Biden de a finanța acest conflict atât timp cât este nevoie, fără obiective definite sau responsabilitate, este o distragere a atenției de la cele mai presante provocări cu care se confruntă țara”, a mai spus DeSantis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button