Politică

George Simion, despre scandalul din USR: „Dacă politic sunt eșuați, cu toții, cei de la USR țin să iasă în prim plan cum pot”

George Simion, președintele AUR, i-a luat apărarea Elenei Lasconi, după ce aceasta a declarat că a votat DA la referendumul pentru familia tradițională, iar Cătălin Drulă a anunțat că vrea să o elimine de pe lista de candidați la europarlamentare a USR.

”USR face ce face și iese din nou în evidență. Acum, cu acest scandal iscat în jurul Elenei Lasconi. Dacă politic sunt eșuați, cu toții, cei de la USR țin să iasă în prim plan cum pot. Și, se scuză, se acuză, mai au puțin și o ard pe rug pe Elena Lasconi. Asta, în timp ce românii riscă, de exemplu, să nu mai poată să folosească banii în numerar strânși, poate, o viață. Ca și cum nu sunt alte probleme de rezolvat în România, useriștii se ceartă între ei despre cine se căsătorește cu cine”, a comentat Simion pe blogul său.

Practic, pentru useriști, susținerea familiei tradiționale, cea formată din femeie și bărbat, așa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal… În loc să se concentreze pe celelalte nume perimate care deschid lista, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu sau Vlad Botoș, pentru că vă pot enumera zeci de motive pentru care aceștia nu ar trebui să reprezinte România în Parlamentul European, sau pe nereușitele ca primar ale Elenei Lasconi de la Câmpulung Muscel, care se întind și ele pe multe pagini, useriștii au găsit de ce să se ia. Probabil nu le mai ajungeau locurile și se tem că nu vor atinge sinecurile dorite”, a mai spus Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button