Distribuți acest articol

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, este ferm convins că Florin Cîțu acționează cu rea credință împotriva României. Împrumuturile făcute de premierul Cîțu în 2020, când stăteam prin case că era pandemie, sunt fabuloase și de ordinul miliardelor de euro.

În 2020, nivelul investițiilor în România a fost minim, cu toate acestea, Florin Cîțu a împrumutat România cu peste 25 de miliarde de euro în anul 2020 și tot se împrumută, bani care nu știm unde s-au dus.

Vicepreședintele AUR îl consideră pe Florin Cîțu un penal, nu pentru că a codus beat în America, ci pentru împrumuturile de miliarde de euro făcute în numele nostru.

Florin Cîțu este un PENAL.

Nu pentru că a condus beat sau drogat în SUA ci pentru că a împrumutat România cu peste 25 de miliarde de euro în anul 2020 și tot se împrumută.

Vorbim de bani care nu știm unde se duc, căci în 2020 nivelul investițiilor a fost minim, stăteam prin case că era pandemie.

Eu suspectez că se fură mult și că procuratura nu își face treaba. Nu este admisibil ca să se împrumute cineva cu o asemenea sumă de bani în numele nostru.
Probabil că Florin Cîțu consideră că nu trebuie să mai dăm banii, așa cum a făcut el în SUA.

Aceste împrumuturi se fac prin niște intermediari, ei le spun firme de consultanță. La asemenea sume împrumutate cel puțin 25 de milioane de euro, oficial, nu șpaga dată probabil ca să luăm împrumutul, se duc către niște firme. Voi cere ministerului finanțelor să facă publice firmele care au asigurat aceste servicii.

Suspectez nereguli mari și iau în considerare formularea unei plângeri penale. Sunt ferm convins că Florin Cîțu a premeditat și acționat cu rea credința. Creditorii de asemenea să nu considere că cineva se poate împrumuta în numele nostru. Actul este unul ilegal, va trebuie să verificăm aceste împrumuturi și dacă ele conțin elemente neconforme, ilegale, vei vinovați să plătească, nu să plătească.

Deși legislație există, starea de urgență permite multe lucruri, adică în spatele ei se ascund nereguli.” scrie Marius Lulea pe Facebook.


Distribuți acest articol