Internațional

Fiul lui Joe Biden este acuzat că a luat din contul de educație al fiicei sale 20.000 de dolari pentru droguri și prostituate

Documentele descoperite exclusiv de DailyMail.com dezvăluie că Hunter Biden a retras economiile fiicei sale de la facultate pentru consumul de droguri și prostituate de luni de zile.

Bancherii săi privați de la Wells Fargo i-au trimis un e-mail pe 17 decembrie 2018 în care a avertizat că mai are doar 44 de cenți în cont, conform înregistrărilor obținute de pe laptopul său abandonat.

Hunter a răspuns cu un răspuns confuz, ordonându-le să transfere 20.000 de dolari din contul de economii educațional al fiicei sale Maisy.

Le-a spus administratorilor de avere: „lichidați ce puteți” și „Traiți [ vă iubesc pe amândoi”.

La acea vreme, Maisy, acum în vârstă de 22 de ani, era în ultimul an de liceu. Ea și cele două surori mai mari ale ei, împreună cu Joe Biden și Prima Doamnă Jill, încercaseră să organizeze o intervenție cu doar câteva săptămâni mai devreme la casa președintelui din Delaware pentru a-l determina pe Hunter să se întoarcă la dezintoxicare.

El a promis că va merge. , dar în schimb a ajuns să fumeze crack într-un hotel, a mărturisit el în memoriile sale din 2021.

E-mailurile și mesajele de pe laptopul său arată că banii pe care i-a luat din contul de economii pentru educație al lui Maisy s-au dus în parte la plata diferitelor protituate care l-au vizitat la hoteluri în zilele următoare, împrumutul lui Porsche 911 pentru mașina, taxele de abonament la webcam pentru sex și alte cheltuieli personale. 

Agentul IRS de Investigații Criminale, Joseph Ziegler, a condus o anchetă fiscală asupra lui Hunter Biden timp de cinci ani, înainte de a anunța Congresul, susținând că ancheta a fost derulată lent și blocată de înalți oficiali guvernamentali.

Într-o declarație pe propria răspundere publicată de Comisia de mijloace și mijloace ale Camerei luna trecută, Ziegler a dezvăluit că Hunter a ajuns să jefuiască toate economiile lui Maisy pentru școlarizarea universității pentru a-și finanța cheltuielile generoase și nu a plătit impozit pe acestea.

Hunter „nu a raportat venitul legat de o distribuție pe care a luat-o dintr-unul din planul de 529 [economii educaționale] al copiilor săi în 2019, un venit suplimentar de aproximativ 39.820 USD”, a scris agentul IRS.

Alte presupuse infracțiuni fiscale scandaloase ale lui Hunter includ deducerea de mii de dolari din plăți către o prostituată condamnată din declarația sa de impozit.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button