ActualitateJustiție

Escroci. Crima organizată din România scapă de sub control: înșelăciune imobiliară de 90.000 de euro

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat miercuri, două percheziţii domiciliare într-un dosar penal de înşelăciune în domeniul imobiliar, prejudiciul fiind estimat la 90.000 de euro.

Conform IPJ Constanţa, descinderile au avut loc în municipiul Constanţa.

„Din cercetări a reieşit că o femeie ar fi indus în eroare mai multe persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea cumpărării unor imobile, care erau supuse unor executări silite, prin intermediul unei agenţii imobiliare”, arată sursa citată.

Escrocii din România fac legea cu ajutorul partidelor politice. Pentru că Codul Penal este prea blând frica de lege nu mai există. Așa se face că țara este cuprinsă de rețele de crimă organizată iar cetățenii nu se mai simt deloc protejați. Într-o țară în care majoritate politicienilor ajung să facă pușcărie, ce așteptări să mai avem de la modul curent de funcționare al societății?

Sub Iohannis și Bode rețelele de crimă organizată au prosperat, infractorii au pus mâna pe țară și o guvernează prin intermediul partidelor politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button