Justiție

Dosarul lui Vlad Pascu se va judeca de la zero – Judecătoarea care a umilit părinții victimelor a fost înlocuită

Judecătoarea Ancuța Popoviciu a ieșit din dosarul 2 Mai, în care Vlad Pascu este acuzat de uciderea a doi tineri, după ce s-a urcat drogat la volan. Deși momentul în care Popoviciu a întrebat dacă una dintre victimele ucise se află în sală a un val de revoltă, aceasta a declarat în fața jurnaliștilor că nu are idee ca cineva să se fi plâns de comportamentul ei. 

Judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost  exclusă din dosarul 2 Mai, în care șoferul drogat Vlad Pascu este acuzat de uciderea a doi tineri.

Încă de la începutul procesului, familiile victimelor și-au manifestat nemulțumirea față de modul în care magistrata s-a ocupat de cazul morții lui Sebi și a Rebecăi, în accidentul provocat de șoferul drogat, Vlad Pascu.

Părinții tinerilor morți în accidentul de la 2 Mai au solicitat excluderea Ancuței Popoviciu din dosar, cerere care a fost aprobată abia ieri. Familiile victimelor s-au plâns că judecătoarea nu a inclus toate declarațiile în dosar și s-au declarat nemulțumiți de comportamentul inadecvat al acesteia în sala de judecată. Ei au declarat jurnaliştilor că atunci când ea a intrat în sală ar fi mestecat gumă, apoi a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat.

Judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost scoasă din dosarul 2 Mai, iar azi jurnaliștii i-au solicitat un punct de vedere cu privire la această situație. Popoviciu a răspuns, cu o surprinzătoare seninătate, că nu are cunoștință că părți din dosar ar fi fost nemulțumite de modul în care s-a ocupat de cazul

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button