ActualitateMagazin

Dosar penal! Victor Micula ar fi participat la percheziţii cu poliţiştii, cu vestă şi cagulă, şi a fost lăsat să caute în bazele de date ale Poliţiei 

Ies la iveală fapte şocante, făcute cu complicitatea poliţiştilor din Oradea, dintr-un dosar penal ajuns în faza finală a cercetărilor. Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, ar fi participat la o percheziţie asupra unui rival, purtând o geacă inscripționată cu „Poliţia Română” şi cagulă, dar ar fi fost lăsat și să acceseze nestingherit bazele de date ale MAI. 

Informaţiile au fost dezvăluite, marţi, de portalul G4Media.ro, care a subliniat că, în urma acestor fapte, Victor Micula a fost pus sub urmărire penală, alături de patru poliţişti din Oradea care l-au ajutat (Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca şi Claudiu Rengle), site-ul citând o comunicare primită de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Victoraș „polițistul”

Potrivit acesteia, în 2018, într-o noapte de noiembrie, un agent de poliţie, Ovidiu Vaida, i-a permis lui Micula jr. să participe la percheziţiile efectuate asupra unui rival de-al afaceristului, oprit la reclamația lui Victoraș fiindcă se bănuia că a băut şi s-a urcat la volan. Purtând o geacă de poliţist, dar şi cagulă, pentru a nu fi recunoscut şi pentru a „trece” drept om al legii, Micula a participat în acea noapte şi la alte acţiuni ale Poliţiei, notează G4media.ro, citând procurorii.

În acelaşi an, dar în primăvară, Victoraş Micula a şicanat în trafic o altă maşină, marca Opel, însă şoferul a reuşit, în final, să scape de urmărirea tânărului milionar.

Bărbatul de la volanul Opelului a sunat la 112, raportând că este urmărit şi că se simte în pericol, însă acel apel nu a apărut în evidenţele IPJ Bihor. Mai mult, arată procurorii, Victor Micula s-a întâlnit imediat după aceea cu poliţistul Alin Zanca, agent şef la Biroul Ordine Publică al Poliţiei Oradea, care era în timpul serviciului şi care l-a luat pe Victoraş în maşina de poliţie,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button