Internațional

Donald Trump, la alegerile din SUA: „Nu sunt deloc furios, am făcut o treabă extraordinară”

Donald Trump a declarat că nu este nemulţumit de rezultatele alegerilor parlamentare din Statele Unite, în contextul în care unii politicieni republicani îl îndeamnă să amâne anunţarea candidaturii pentru scrutinul prezidenţial din 2024.

„Pentru oamenii mulţi alimentaţi cu ideea falsă a presei corupte că eu aş fi furios din cauza rezultatelor scrutinului intermediar, să nu credeţi. Nu sunt deloc furios, am făcut o treabă extraordinară, nu eu am candidat, şi sunt foarte ocupat să mă gândesc la viitor. Sunt un geniu stabil”, a declarat Donald Trump într-un mesaj postat pe platforma Truth Social.

Surse citate de cotidianul The New York Times au afirmat că Donald Trump le-a atribuit unor colaboratori vina pentru înfrângerea suferită în cursa pentru Senat din statul Pennsylvania de politicianul Mehmet Oz, care a fost susţinut de fostul preşedinte.

Partidul Republican, al fostului preşedinte Trump, este favorit pentru a obţine majoritatea în Camera Reprezentanţilor, în timp ce cursa pentru Senatul SUA rămâne foarte strânsă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button