Distribuți acest articol

Fostul ministru al Sănătăţii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată. De asemenea, premierul a semnat mai multe decizii pentru numirea unor consilieri de stat, a unor secretari de stat şi a unor subsecretari de stat.

Potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial, Victor Costache a fost numit onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată. Costache a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban şi a demisionat în 26 martie 2020, fiind înlocuit cu Nelu Tătaru. 

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

 De asemenea, premierul a decis ca Victor Florin Dumitru şi Paul Marian Ştefănescu să fie consilieri de stat în cadrul Cancelariei premierului. 

 Ioana Mihăilă a fost numită secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, fiind eliberat din funcţie Ciprian Bogdan, Mihaela Cătălina Bădoiu a fost numită secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene, iar Thomas Şindilariu şi Christiane Gertrude Cosmatu au devenit subsecretari de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice.


Distribuți acest articol