Știri

Demis pentru incompetență, Costache este readus la guvern de Cîțu

Fostul ministru al Sănătăţii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată. De asemenea, premierul a semnat mai multe decizii pentru numirea unor consilieri de stat, a unor secretari de stat şi a unor subsecretari de stat.

Potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial, Victor Costache a fost numit onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată. Costache a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban şi a demisionat în 26 martie 2020, fiind înlocuit cu Nelu Tătaru. 

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

 De asemenea, premierul a decis ca Victor Florin Dumitru şi Paul Marian Ştefănescu să fie consilieri de stat în cadrul Cancelariei premierului. 

 Ioana Mihăilă a fost numită secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, fiind eliberat din funcţie Ciprian Bogdan, Mihaela Cătălina Bădoiu a fost numită secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene, iar Thomas Şindilariu şi Christiane Gertrude Cosmatu au devenit subsecretari de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button