Distribuți acest articol

Premier Energy este o companie care funcționează pe o structură foarte bine pusă la punct cu un angrenaj strategic asupra Europei de Est și centrale sub controlul total al oligarhului ceh Petr Kellner, bun prieten al președintelui rus Vladimir Putin.

Cetățenii români au devenit victimele celor care controlează firmele de pe piața energiei cu ajutorul politicienilor români direct conectați la conducetele cu bani negri. Aceste firme funcționează cu un număr mic de angajați și tranzacționează energie la prețuri foarte mici cu ajutorul directorului ANRE, Dumitru Chirița(ex-PSD), și a oamenilor politici numiți în funcții și consilii de administrație la marile companii producatoare de energie ca Romgaz, CE Oltenia, Hidroelectrica etc.

Oligarhii lui Vladimir Putin și agenții lor de pe teren figurează în aceste companii offshore, din care se scot anual sute de milioane de euro din România.

Dumitru Chirița este responsabil de jaful asupra consumatorului casnic de către companiile de pe piața Energiei la momentul actual. Acesta a pregătit terenul pentru corporațiile implicate în mafia din energie cu scopul clar de a jefui cetățenii României. Aproape 6 milioane de oameni din cei 8,7 milioane de consumatori casnici de energie au fost trecuți automat din regim reglementat în serviciul universal, care, așa cum am spus în mai multe rânduri, este plătit cu preț mult mai mare decât cel de pe piața liberă. În tot acest haos provocat de modul dezastruos în care Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a gestionat liberalizarea, singurii care au de câștigat sunt operatorii. 

Liviu Dragnea, deplasări în Maldive cu avioane de lux pentru a negocia contractele din Energie cu oligarhii cehi, Petr Kellner și Jiri Smec

Direct implicat în aceste inginerii financiare de anvengură a fost Liviu Dragnea, acesta fiind jucăria miliardarilor cehi care îi asigurau avioane de lux private pentru a-și petrece vacanțele de lux în Maldive cu Irina Tănase unde aceștia dețin mai multe insule private. Împreună cu Dragnea mai călătoreau Ionuț Arsene și Darius Vâlcov. În aceste conexiuni apare și numele oligarhului sârb Zeljko Mitrovici alias mr. Pink, cel care asigura transportul prin compania sa privată de avioane AIRPINK. Beneficiari ai serviciilor lui Mitrovici sunt politicieni români și oligarhii lui Vladimir Putin. Mitrovici este prietenul președintelui sârb Aleksandar Vucic, ambii fiind considerați protectorii lui Sebastian Ghiță.

Irina Tănase- avion privat (1) – Dubai (2) – Ionuț Arsene – aeroportul din Dubai (3)
Zborurile avionului AIRPINK în care s-a aflat la bord Liviu Dragnea

Liviu Dragnea făcea servicii pentru acești oligarhi și devenise chiar jucăria lor personală. Dumitru Chirița, șeful ANRE, este omul de bază în România pentru companiile care fac profituri de sute de milioane de euro anual pe spatele românilor, fiind și un executant foarte bun ceea ce le-a permis acestor miliardari controlați de Vladimir Putin să exploateze la maxim contractele din energie cu statul român.

Zjelko Mitrovici(dreapta) – Aleksandar Vucic(stânga) – președintele Serbiei

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Petr Kellner are o avere de circa 16,6 miliarde de dolari și se ocupă de zona de influență și control al Rusiei pe Europa de Est, Balcanii de vest și Europa centrală, cu afaceri importante în domeniul energiei și al mass media. Kellner deține în România PROtv și mai multe instituții media.

Tentativă de intrare pe piața britanică a oligarhului ceh, Petr Kellner, dorind achiziționarea clubului de fotbal Chelsea

Imperiul miliardarului ceh a pornit dintr-o escrocherie de tip FNI în orașul Sankt Petersburg, numit în Rusia, Fondul Petru cel Mare, în anii 90`, oraș condus la acea vreme chiar de actualul lider de la Kremlin, Vladimir Putin.

Companiile offshore ale miliardarilor cehi sunt înregistrate în Cipru, însă au sedii fantomă, fiind înregistrate de avocații ciprioți la celebra adresă THEMISTOCLE DERVI 48 din Nicosia. La această adresă au fost înregistrate sute de companii, inclusiv companii ce apar în celebrul scandal Panama Papers.

Premier Energy funcționează la fel ca și Aik Energy. Figurează cu mai multe credite și tranzacții în ron și euro de ordinul milioanelor de euro la Alpha Bank România. În baza acestor bani se fac contracte cu companiile de stat românești din domeniul energiei. În biroul cipriot unde aceasta firmă își are sediul fictiv figurează ca o companie cu grad de risc pentru că nu își plătește creditorii la timp.

Premier Energy se lauda cu o cifră de afaceri de 186.140.000 milioane de dolari anual cu un numar mic de angajați. În România au înregistrat compania Premier Energy SRL, deținută de Ligante Limited Cipru, care l-a rândul ei este deținută de EMMA Group, deținută la rândul său de PPF GROUP cu sediul central la Praga.

Petr Kellner și-a organizat companiile pe metoda elicopterul cu oameni de paie în funcții cheie și zeci de firme care se interconectează între ele. În schema acestor companii se repetă câteva nume:

Radka Blazkova (OMUL DE PAIE), cetățean ceh, director și administrator în toate companiile offshore ale miliardarului Petr Kellner. Omul de paie este o definiție utilizată în domeniul financiar internațional despre persoanele introdu-se în acte în inginerii financiare în scheme de tip elicopter cu zeci de companii cu același director ce duc spre nicăieri, pentru a se pierde urma banilor și a beneficiarului real din spatele schemei infracționale.

455742_942858_316455_1301202115422283_EN (2) (1) by Matei Florin on Scribd

https://ro.scribd.com/embeds/491628197/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-4zjCDeUcwCVJUBAuPhiH
Radka Blazkova

Jose Martin Garza (ADMINISTRATORUL), născut în Laredo Texas USA, identificat cu pașaport britanic este agent de teren și administrator pe Europa de Est și centrală al grupului EMMA CAPITAL.

Jose Martin Garza – EMMA CAPITAL

Jiri Smec, oligarh ceh, prieten bun cu Petr Kellner figurează ca co-proprietar al EMMA GROP ȘI PPF Group. Pe lângă activitățile asociate grupului EMMA, Jiří Šmejc a fondat și deține stațiunea hotelieră privată Velaa din Maldive. Velaa este considerată una dintre cele mai frumoase stațiuni tropicale din lume. Holdingul din Maldive și-a extins ulterior portofoliul de companii de jocuri de noroc care include active din Grecia (OPAP) și Republica Cehă (Sazka Group) în Austria (Casinos Austria), Italia (LOTTOITALIA) și Croația (SuperSport), devenind astfel unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană a jocurilor de noroc.

Velaa Private Island

EMMA Alpha Holding, principalul holding al Grupului EMMA Capital, a închis anul 2019 cu un profit de 630 milioane EUR, conform rezultatelor sale auditate. Acesta reprezintă cel mai bun rezultat economic pe care Grupul l-a obținut de la înființarea sa în 2012. În plus față de rezultatele contabile ale companiilor în care Grupul deține o cotă, la acest rezultat a contribuit și un profit unic în valoare totală de 447 milioane EUR din vânzarea de acțiuni minoritare de către Grup în SAZKA Group și Home Credit GroupCapitalurile proprii consolidate ale Grupului au crescut de la 512 milioane EUR la 1,038 miliarde EUR.

Jiri Smec – EMMA CAPITAL

O parte din din companiile deținute de EMMA HOLDING

Serviciile din România au contracte cu firmele controlate de oligarhii lui Putin

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a acordat un contract de 6,82 milioane de lei companiei Premier Energy Trading, anul trecut, pentru furnizarea de gaze naturale categoria de consum B în baza unui acord-cadru încheiat de Asocierea formată din Direcția Achiziții Publice, din cadrul STS (lider de asociere), Serviciul Român de Informații – UM 0461 București (asociat), Serviciul de Informații Externe (asociat), Serviciul de Protecție și Paza – UM 0149F București (asociat), Curtea de Conturi a României (asociat), conform datelor publicate de Serviciul Electronic de Achiziții Publice. Atribuirea contractului s-a făcut fără publicarea prealabilă a unei invitații la procedura concurențială. Practic, avem parte de un contract prin încredințare directă, fără participarea unei alte companii. Premier Energy Trading face parte dintr-un grup de societăți controlate de către Emma Capital, fond de investiții deținut de către miliardarii cehi Jiří Šmejc și Petr Kellner.

Direcția Generală Anticorupție, instituția care ar trebui să verifice afacerile impresionante ale acestor companii intermediare de pe piața energiei are și ea contract cu Premier Energy.

Citește pe Anchetatorii.ro

ENERGY LEAKS: Spioni, oligarhi, politicieni români implicați direct în mafia din ENERGIE cu conexiuni directe la Moscova


Distribuți acest articol