ActualitateOpinii

De ce atacă presa neomarxistă Biserica și Catedrala Neamului? – 60m.ro

Distribuie acest articol!

  În ultimele zile am asistat la un asalt al presei neomarxiste cablate în civil, pe nume Recorder, împotriva Bisericii Ortodoxe Române, a Patriarhului Daniel, și a Catedralei Mântuirii Neamului. Toată schema de deconspirare a corupției din biserică fiind finanțată de fundațiile și ong-urile străine cu sediul în offshore, adică cei care acuză sunt de fapt niște infractori cu interese obscure ce își țin banii în paradisuri fiscale și bineînțeles identitatea la secret. Jurnalistul George Damian a făcut o scurtă analiză pentru a înțelege focile ce aplăudă RECORDER și fanii crescătorului de capre de la Brașov care vă sparge ușa la cinci dimineața, cum stă treaba cu banii donați de stat Bisericii Ortodoxe Române.

  „M-a cuprins îngrijorarea când am aflat că BOR a primit din fonduri publice 1,3 miliarde lei pentru bisericile din București în ultimii 13 ani. O sumă absolut colosală. Ca să-mi fac o idee despre dimensiunea reală a jafului din România, să-mi dau seama câte spitale și școli ar fi putut fi construite de banii ăștia m-am apucat de o investigație sub acoperire. Am băgat modul anonim pe Google și am intrat în măruntaiele tenebroase ale sitului Ministerului de Finanțe și cel al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Am descărcat cu dibăcie mai multe .pdf-uri, uitându-mă neîncetat peste umăr. Am folosit tehnologii sofisticate, o prea-minunată aplicație numită Excel unde am introdus cifrele adunate cu multă osteneală în mai puțin de 20 de minute.

  Am închis ochii și mi-am aprins o țigară înainte să văd câți bani s-au dus în ultimii 13 ani la Ministerul Educației și pe sănătate (Ministerul Sănătății plus CNAS).Educația a primit în ultimii 13 ani 194 miliarde lei. Pe care știm cu toții cum i-au cheltuit.Sănătatea a primit în ultimii 13 ani 398 miliarde lei. Pe care știm cu toții cum i-au cheltuit.”, a scris jurnalistul George Damian.


  Distribuie acest articol!

   Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

   Back to top button