Știri

Dăncilă: PSD e în subordinea PNL. Mafia lemnului umblă liberă pe culoarele Palatului Victoria și impune legea tăcerii

Viorica Dăncilă a făcut declarații incendiare, joi, despre liderii PSD pe care îi consideră vinovați de faptul că nu au avut nicio reacție față de cazul de otrăvire a fostului ministru Doina Pană. „Se pare ca Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua pozitie pe acest subiect”, a afirmat Dăncilă.

„E intolerabilă lipsa de reacție a oficialităților în cazul otrăvirii fostului ministru Doina Pană! Un caz extrem de grav și fără precedent e tratat cu indiferență la nivel politic. Nici măcar un cuvânt de preocupare sau de compasiune nu am auzit de la cei care conduc azi România. Ori sunt foarte ocupați cu bătaia pe buget și nu-i mai interesează altceva, ori mafia lemnului umblă liberă pe culoarele Palatului Victoria și impune legea tăcerii.

M-aș fi așteptat că cel puțin liderii PSD să transmită un mesaj de solidaritate și de îngrijorare, dar se pare că Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua poziție pe acest subiect. Trist!”, a scris Dancila pe Facebook.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Săptămâna trecută, Dăncilă l-a acuzat pe Ciolacu de „trădare”, afirmând că actualul șef al PSD a pus la cale debarcarea ei din funcția de premier cu ajutorul moțiunii de cenzură.

În urmă unor expertize oficiale, acuzația potrivit căreia Doina Pană ar fi fost otrăvită în timpul mandatului a fost confirmată, a anunțat Antena 3 săptămâna trecută..

Expertizele ar fi fost efectuate de către cei de la Institutul de Medicină Legală și de o echipa a medicilor de la Parhon. Otrăvirea cu mercur nu a venit în urmă consumului unor fructe de mare, ci a fost o otrăvire intenționată.

Potrivit celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, având în vedere cantitatea mare de mercur din sângele acesteia.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button