ActualitateOpinii

Dan Tanasă(AUR): Repetați după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România

Florin Câțu, actualul ministru al Finanțelor, a declarat în 2018 că sectorul privat este prioritatea zero pentru România, și nu învățământul sau sănătatea, amintește Dan Tănasă (AUR). Într-adevăr, PNL a sprijinit sectorul privat, dar nu cel autohton, ci pe cel al multinaționalelor, iar acest lucru este vizibil mai ales acum, în pandemie.

„Ce nu ne-a spus Câțu este cum anume sectorul privat va prospera fără oameni sănătoși care să lucreze. Orice companie privată are nevoie de oameni sănătoși în primul rând. Cu oameni bolnavi nu produci decât muncă în spitale. Iar asta se vede foarte bine acum, în plină pandemie de covid-19”, scrie Dan Tănasă pe blogul său.

„Dacă ești doctor sau faci parte din personalul medical sau administrativ din spitale în aceste zile și te confrunți cu lipsuri majore repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România. Dacă te-ai dus la farmacie să-ți cumperi măști de protecție sau dezinfectant pentru a-ți proteja copiii și părinții repetă după Câțu: sănătatea și învățământul nu sunt priorități în România”, a mai scris candidatul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button