Recomandarea redacției

Dan Tanasă: „Politica lui Iohannis ne bagă în război. AUR nu este de acord cu trimiterea de armament către Ucraina”

Klaus Iohannis împreună cu gașca lui instalată în guvern vor băga România în război. AUR atrage atenția că deciziile au fost luate deja de primul om din stat, Klaus Iohannis, Parlamentul României fiind doar informat.

Rusia a avertizat țările vecine să nu se implice în „operațiunea specială” din Ucraina cu armament și tehnică militară. Deși au negat implicarea în război, NATO, împreună cu SUA, au susținut mereu trimiterea de armament și tehnică militară în Ucraina.

AUR nu este de acord cu trimiterea de armament către Ucraina.

„Considerăm că România nu trebuie să intervină într-un război care nu îi aparține. Solidaritatea României cu statul vecin în fața agresiunii militare ruse trebuie să se reflecte în acordarea de ajutor umanitar. AUR reamintește că în Ucraina sunt peste 500.000 de români care trebuie protejați și despre care nu s-a discutat la întâlnirea electorală dintre premierul Ciucă, președintele PSD Marcel Ciolacu și șeful statului ucrainean Volodimir Zelenski.

În același timp, dacă coaliția de guvernare ar vrea cu adevărat să sancționeze Rusia, l-ar demite pe ministrul de la Energie, care trimite banii românilor la Moscova, prin facturile de la pompă și prin facturile de la energie.”, a scris Dan Tanasă pe Facebook.

„Acest război se va câștiga economic, nu cu MIG-urile noastre care nici măcar nu mai decolează. AUR consideră că interesul românilor trebuie să primeze, iar interesul românilor în contextul actual nu este să sprijine militar Ucraina, nici cu armament, nici cu soldați.”, a scris Ringo Dămureanu, deputat AUR.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button