ActualitateOpiniiRecomandarea redacției

Cu multă emoție în suflet, mai mulți parlamentari PSD au intrat din nou la DNA

Șerban Nicolae este doar unul din parlamentarii PSD ce s-a prezentat astăzi la DNA pentru a face un denunț penal împotrica lui Nicușor Dan.

Emoțiile au fost mari, ca atunci când au pășit prima oară pe treptele instituției.

Multe amintiri le-au copleșit sufletul plin de păcate și cu lacrimi în ochi se gândeau la bunele clipe petrecute acolo pe vremea când Koveși le făcea invitații speciale.

Acum acele vremuri au trecut, trebuie să se prezinte de bună voie.

„Panaramele” de la PSD s-au prezentat să facă un denunț împotriva lui Nicușor Dan pentru trafic de influență… Vedeți voi, după 30 de ani de trafic de influență PSD-iștii vor să monopolizeze acest domeniu

Dincolo de abordarea ușor ironică întrebarea rămâne: făcea Nicușor Dan prin asociația Salvați Bucureștiul trafic de influență și negocia șpăgi pentru a-și opri demersurile în justiție:

„În spatele acestor inițiative aparent dezinteresate se află în realitate interesele financiare ale deputatului Nicușor Dan, care blochează proiectele imobiliare ale mai multor investitori pentru ca ulterior să-și retragă acțiunile, în schimbul unor sume de bani care intră în patrimoniul acestuia cu titlu de donație. Presiunile puse asupra investitorilor prin folosirea acestui mecanism pot fi dovedite prin urmărirea cererilor de renunțare la judecată sau la anumite capete de cerere și a sumelor primite cu titlu de donație. Chiar din declarațiile de avere ale acestuia reiese că a primit sume importante cu titlu de donație (ex. 100.000 lei; 76.000 lei) de la persoane fizice și juridice”.

Acuzațiile sunt grele și credibile, chiar dacă sunt făcute de un partid recunoscut internațional pentru problemele avute în justiție.

Avem și o reacție a lui Nicușor Dan, dar cam PSD-istă:

„Înțeleg din presă că șoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Șerban Nicolae, și câțiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunț împotriva mea.

Aș spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, așa cum bine știm, mulți pesediști intră, puțini ies.” a scris Nicușor Dan pe pagina sa de facebook.

Și Gabriela Firea a lansat acuzații dure pe acest subiect, Nicușor Dan fiind nevoit să răspundă acestor acuzații dar nu ocolindu-le:

„Oamenii merita sa stie adevarul! Usor, usor, ies la lumina secrete rusinoase. Au trecut 8 ore vinovate de la publicarea in presa a inregistrarii unei convorbiri telefonice in care candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influenta si santaj la o primarie de sector, in favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicarii sale in activitati cu droguri, trafic de persoane etc, si care a construit ilegal cladiri (restaurant si casa) in Parcul Tineretului, pe domeniul public.

De atunci, dinspre candidatul respectiv si partidele care il sustin se aude doar… o tacere asurzitoare!

Nicio vorba despre acest caz extrem de grav care cu siguranta va avea urmari penale. O eschivare ridicola si trimiterea la alte subiecte care nu au legatura cu speta!

Domnule candidat, raspundeti concret! Cati bani ati luat de la interlopul Mitrache zis Caine, ca sa-l aparati, desi toate documentele si deciziile in instanta aratau ca a comis o ilegalitate?

Inafara de campanie murdara la adresa mea, fara niciun corespondent in realitate, mai stiti si altceva sa faceti? Aveti vreun proiect concret si realizabil pentru Bucuresti?

Oamenii nu pot fi mintiti la nesfarsit!

Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi “frate” cu interlopi.

Asta dupa ce a aflat o tara intreaga fapul ca, in actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la niste afaceristi, pentru a-i reprezenta. Suma reala probabil este mult mai mare. Doar atat a trecut in declaratia de avere.”

Nici fostul președinte nu s-a lăsat mai prejos. Cu lacrimi în ochi el a susținut că pentru fapte simulare um frate sau nu știu ce nepot a fost hăituit și a făcut pușcărie.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button