Internațional

Cristian Terheș: „Sub Ursula von der Leyen Uniunea Europeană face tranziția de la democrație la tiranie”

Europarlamentarul român Cristian Terheș o atacă pe Ursula Von Der Leyen și o acuză că face tranziția de la democrație la tiranie a UE.

,,Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie, am explicat intr-o conferinta de presa in Parlamentul European pe data de 13 ianuarie 2022.In august 2020, cand protestatarii din Belarus au fost atacati si batuti de politie, Ursula a dat un comunicat spunand ca e inadmisibil ca protestatari pasnici sa fie batuti si agresati de politie.

Acum, insa, cand vedem peste tot in UE protestatari pasnici abuzati si batuti cu bestialitate de politie, ori pe care sunt asmutiti caini de lupta, cum s-a intamplat in Amsterdam pe 2 ianuarie, Ursula tace, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Avem obligatia de a ne lupta pentru restaurarea democratiei si respectului pentru drepturile omului in UE si, implicit, in Romania.

Solutia de a opri aceasta tiranie este CIVICA, adica proteste si alte actiuni civice si legale, si POLITICA, respectiv candidatii de la partidele care au sustinut aceste abuzuri sa nu mai fie votati in nici o functie publica pe viitor, mai afirmă Terheș.”, scrie acesta pe pagina personală de facebook

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button