Justiție

Corupție în primăria lui Fritz: Procurorii DNA ridică documente în legătură cu concursuri de angajare aranjate

Procurorii DNA Timişoara ridică marţi documente care au legătură cu o serie de concursuri de angajare organizate de Primărie în mandatul trecut. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cercetările au loc în dosarul care îl vizează pe fostul director al Direcţiei Patrimoniu I Est, Florin Răvăşilă, fost consilier al lui Nicolae Robu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, documentele ce vor fi ridicate de procurorii DNA vizează organizarea de concursuri de angajare în mandatul trecut şi sunt cercetări extinse în dosarul în care este cercetat Florin Răvăşilă, fostul director al Direcţiei Patrimoniu I Est al Primăriei Timişoara.

Răvăşilă este cercetat într-un dosar de dare şi luare de mită, după ce ar fi primit de la o firmă de întreţinere a cimitirelor suma de 40.000 de euro.

Actualul primar, Dominic Fritz (USR) a anunţat în trecut că a sesizat DNA, după ce a constatat mai multe nereguli în organizarea unor concursuri în Primăria Timişoara, în mandatul fostului primar, Nicolae Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button