Internațional

Codruța Kovesi, luată la rost de presa britanică BBC: „Dumneavoastră ați creat un sistem de justiție paralel…”

Laura Codruţa Kovesi, șefa Parchetului European (EPPO), a fost protagonista unui episod umilitor în timpul unui interviu pentru canalul de televiziune britanic BBC. Subiectul l-a reprezentat activitatea fostei procuroare șefe a Direcției Naționale Anticorupție în perioada cât a condus această instituție, respectiv din 2013 și până în 2018. Moderatorul a arătat în timpul interviului că aceasta nu a avut performanțe notabile în timpul mandatului său. 

„Se vedem dacă ați făcut ceva pentru România. Ați fost un personaj controversat. Ați doborât câțiva oameni puternici din țara dvs. Dar dacă analizăm situația din România, în momentul în care ați plecat de la DNA, de fapt ați fost dată afară de guvern… Când ați plecat, Transparency International a spus că în România corupția era de fapt și mai mare„, a afirmat realizatorul interviului. 

@stop.statului.paralel #fypシ #viralvideo #viral #foryou #misiuneatiktok #coruptiejudiciara #santaj #furtdebani #coruptie #statulparalel #justiție #gruporganizat #licitații #reformajustiției #statmafiot #diicot #democratie #patriotii #tradare #viraltiktok ♬ sunet original – STOP.STATULUI.PARALEL

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button