Clotilde refuză să onoreze plățile către firmele ce lucrează cu primăria. Sectorul 1 este sub gunoaie
Distribuți acest articol

Clotilde Armand refuză să onoreze plățile către firmele ce au contracte cu primăria sectorului 1. Situația este greu de conceput din moment ce acele firme au prestat niște servicii, au plătit salarii și taxele aferente, iar acum, când alții au ajuns la putere, refuză să plătească sumele aferente.

Cam așa înțelegem noi că vrea USR să facă politică în toată România?

Dacă nu sunt firmele noastre atunci nu mai suntem forțați să ne asumăm obligațiile ce le avem față de cei care au prestat servicii?

Bine că intenționați să puneți la ministerul justiției un deputat cu o singură calitate: s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL în Constanța, refuzând dreptul altor români.

Este și cazul firmei de salubritate din sectorul 1 și care este împinsă în mod voit spre faliment de către Clotilde Armand. Gunoaiele îngroapă deja sectorul 1 și situația devine de nesuportat, de nerespirat, iar șobolanii încep să își facă locul în peisajul dezolant.

Primarul sectorului 1 tot mimează că face curățenie cu voluntarii, dar deja oamenii nu mai răspuns la nici un apel. Strângi o zi, strângi două zile, dar parcă mai ai și altceva de muncă decât să faci jocul politic al primarului ales al sectorului 1.

Iată ce spune și Clotilde Armand:

„Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP… chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.

Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu„.

Păi cum adică ne apucăm de treabă? Că de vreo trei săptămâni ne spuneți același lucru și noi chiar v-am crezut.

DSP și Ministerul Mediului au luat deja în primire această situație deoarece problema devine una de sănătate publică și de protejare a cetățenilor. Munții de gunoaie se adună pentru simplul motiv că primarul nu dorește să își îndeplinească obligațiile legale.

 • În loc de Crăciun, avem o nouă sărbătoare: Zilele Europene ale vaccinării

  Alianța pentru Unirea Românilor acuză autoritățile de faptul că au înlocuit sărbătoarea Crăciunului cu Zilele Europene ale vaccinării, atât în document, cât și în comunicările oficiale. AUR arată faptul că în documentul Guvernului României privind campania de vaccinare în România este omis cuvântul „Crăciun”, deși dozele de vaccin au ajuns în țară pe 25 decembrie,

 • Până când va fi vacanța de iarnă?Până când va fi vacanța de iarnă?

  Vacanța de iarnă a început în acest an pe data de 23 decembrie 2020 și se va încheia pe 10 ianuarie 2021. La momentul de față nu s-a stabilit în clar dacă se vor întoarce profesorii și copiii pe băncile școlii sau se va continua în acest format. Școala online se dovedește a fi un

 • Cum este afectată sănătatea astronauților în spațiu?Cum este afectată sănătatea astronauților în spațiu?

  Pavelescu Marius Spațiul Cosmic decembrie 25, 2020 Spațiul este un loc ostil. Poate că omenirea a dezvoltat tehnologia necesară pentru a lansa astronauți în orbită și pentru a-i aduce înapoi acasă în siguranță, însă oamenii de știință încă încearcă să înțeleagă modul în care călătoria în spațiul afectează sănătatea umană, în special pe termen lung.

 • George Simion, solidari cu românii blocați între Marea Britanie și Franța: Sunt tot ai noștri, haideți să-i primim acasă de sărbători

  George Simion este solidar cu românii care vor să se întoarcă acasă de sărbători, însă sunt blocați la granița dintre Marea Britanie și Franța, situație cauzată la noua tulpină COVID-19. „Dragi prieteni, vedeți circul mediatic construit în jurul vaccinului anti-COVID. M-ar fi bucurat foarte mult ca Guvernul României, ca acești conducători de până acum, sa

 • Viktor Orban a salutat intrarea UDMR la guvernare

  Viktor Orbán, prim-ministrul de la Budapesta, i-a transmis lui Florin Cîțu un mesaj cu ocazia învestirii noului Executiv și i-a transmis acestuia că poate conta pe sprijinul guvernului său, potrivit MTI. Totodată, Orbán s-a declarat mulțumit de faptul că reprezentanţii UDMR au primit un rol important în noul guvern. “Sunt convins că o colaborare între


Distribuți acest articol