Miniștrii guvernului Cîțu, o jignire la adresa cetățeanului
Distribuți acest articol

Premierul Florin Cîțu pare rupt de realitate și nu își dă seama că ne aflăm într-o serie de tragedii în spitalele României, unde oamenii mor arși de vii din cauza incompetenței celor ca el și a oamenilor numiți în funcții pe criterii politice, în sistemul medical.

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate. Din primul moment am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București am luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid. În același timp au fost identifcate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile.”, se laudă Florin Cîțu pe Facebook.

Noi îi transmitem că impostorii trebuie să plece din sistemul medical, în frunte cu Raed Arafat și țoți cei care s-au urcat în funcții pe spatele tragediei de la Colectiv. ”Vlad Voiculescu”, unul dintre ei!

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————


Distribuți acest articol