Politică

Ciolacu (PSD) îl laudă pe Iohannis că irosește banii românilor pe safari în Africa

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că orice vizită externă pe care o efectuează şeful statului este una cu sens, subliniind, cu referire la turneul preşedintelui Klaus Iohannis în ţări africane din această perioadă, că relaţia ţării noastre cu regiunea Africii trebuie continuată şi pe baza lucrurilor bune rămase din comunism.

Amintim că Ciolacu i-a mai dat lui Iohannis câteva milioane de euro ca acesta să-și poată realiza visul de a fi turistul nr.1 al țării.

El a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3 CNN, despre faptul că „unii” îi reproşează, în calitatea sa de premier, suplimentarea bugetului Administraţiei Prezidenţiale pentru aceste călătorii, pe care „mulţi nu le găsesc ca fiind cu sens”.

„În primul rând, eu nu cred că o călătorie externă a preşedintelui este una fără sens. Părerea mea e că trebuia să continuăm, totuşi, lucrurile bune rămase de la comunism, că lucrurile rele le ştim cu toţii. Noi ar fi trebuit să fim jucători în acel spaţiu unde eram respectaţi. În Africa aveam un fond extraordinar, trebuia până acum fructificat. E un pic cam târziu după 30 de ani, din neglijenţă”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a omis să explice ce câștigă românii dacă Carmen și Klaus se uită la zebre prin Kenya.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button