Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a spulberat CARTELUL
Distribuți acest articol

Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a reușit să ia aproape 9% din voturile românilor?

Neglijat total de televiziunile sistemului, acest partid a fost nevoit să se strecoare în inimile românilor prin intermediul rețelelor de socializare.

George Simion este un tânăr născut în Vrancea și care apoi a luat cu familia calea Bucureștiului, unde a urmat școala și mai apoi facultatea. A fost implicat energic timp de 15 ani în promovarea Unirii dintre cele două state românești: România și Republica Moldova. Nu s-a lăsat de acest lucru însă a primit interdicție din partea Rusiei prin mâna politică a lui Igor Dodon și a lui Vladimir Plahotniuc.

AUR a spulberat partidele tradiționale în diaspora europeană, acolo unde sentimentul patriotic este unul la cote ridicate și nici un partid politic nu a răspuns așteptărilor.

Un grup de tineri români patrioți au reușit să înfrângă cu armele moderne ale comunicării mumiile politice ce s-au așezat în vârful țării, proclamând-o pentru ei și nu pentru popor.

AUR nu este un partid extremist, este o formațiune politică pro-europeană, pro-NATO, anti-Rusia, dar care pune interesul poporului român pe primul loc.

Echipa redacțională 60m.ro este singura echipă de ziariști din România și care a titrat la ora 21.00 adevărul: AUR se află la 9%, pe când alții anunțat un rușinos 5%.

AUR susține că nu va face alianță cu nici un partid politic actual și că se vor vota doar acele legi care sunt importante pentru țară. Obiectivul principal al partidului pentru următorii patru ani îl reprezintă implimentarea unui pachet de legi care să ducă la reformarea clasei politice.

Iată principalele obiective propuse: tăierea subvențiilor date partidelor politice, obligativitatea referendumurilor, maxim două mandate pentru aleși, impozitarea până la dispariție a pensiilor speciale, creșterea pensiilor mici cu 500 de lei, depolitizarea statului prin anagajarea de profesioniști, digitalizarea ca soluție la problema birocrației, ș.a.m.d..

George Simion a făcut o promisiune în campania electorală: va refuza subvenția pentru partidul său iar din acei bani va construi un spital. Vom vedea dacă peste 4 ani vom spune: AUR e singurul partid din România ce a construit un spital.

A crezut CARTELUL că liniștea totală nu va permite dezvoltarea noului proiect politic, dar inteligența acestor tineri a spulberat viclenia lupilor bătrâni.

AUR este partidul care a trimis la groapa de gunoi a istoriei două partide ce erau parte a CARTELULUI: Pro România și PMP, două partide nocive pentru România, cu doi politicieni care au făcut mult rău țării.

AUR este partidul născut la 1 decembrie 2019. El este condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Cultivarea marilor evenimente istorice și a eroilor naționali reprezintă parte a doctrinei conservatoare.

Partidul este unul conservator, creștin, patriotic de dreapta.

AUR are 4 piloni doctrinari: CREDINȚA, PATRIA, FAMILIA și LIBERTATEA.

Redacția 60m.ro a relatat permanent în campania electorală despre AUR, noua formațiune politică. Suntem singura redacție din România ce v-a prezentat adevărul și a dovedit că nu estw complice a CARTELULUI care conduce țara.

 • Propunerea partidului AUR pentru funcția de premier: CĂLIN GEORGESCU

  Călin Georgescu este propunerea AUR pentru funcția de premier al României. Liderul partidului AUR, George Simion, a fost foarte clar cu privire la faptul că nu va susține nici un alt partid politic și că are propria propunere de premier. Călin Georgescu nu este membru AUR, însă George Simion consideră că aceasta este propunerea cu

 • Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a spulberat CARTELUL

  Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a reușit să ia aproape 9% din voturile românilor? Neglijat total de televiziunile sistemului, acest partid a fost nevoit să se strecoare în inimile românilor prin intermediul rețelelor de socializare. George Simion este un tânăr născut în Vrancea și care apoi a luat cu familia

 • Ministerul Culturii modifică Legea dreptului de autor. Gheorghiu: Nu putem accepta acţiuni de tip monopol

  Ministerul Culturii modifică Legea dreptului de autor. Gheorghiu: Nu putem accepta acţiuni de tip monopol

  Ministerul Culturii a anunţat că are în vedere modificarea Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, după ce operatori culturali şi artişti plastici au făcut sesizări legat de metodologia de taxare a operelor expuse public, propusă de organismul de gestiune colectivă VISARTA. Ministerul Culturii a transmis, într-un comunicat de miercuri, că va forma

 • Surpriza acestor alegeri: AUR la 9%

  Actualizare 23:00: Conform datelor oferite de Autoritatea Electorală Permanentă, AUR are 11% dintre voturilor românilor. Alianța pentru Unirea Românilor, a cărui lider este patriotul George Simion, este surpriza acestor alegeri. Pentru că era clar că AUR intră în Parlament, sociologii nici nu au băgat în seama partidul patrioților, de teama să nu le facă prea

 • PNL hărțuiește alegătorii AUR prin intermediul Jandarmeriei

  PNL a dat comandă politică să se aplice sancțiuni susținătorilor altor partide. Simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor au transmis redacției 60m.ro că au fost sunați și chemați la poliție pentru a da declarații pentru postările făcut pe facebook prin care își exprimau intenția de vot. Prin intermediul Jandarmeriei, PNL hărțuiește alegătorii AUR. Aceștia au fost


Distribuți acest articol