Opinii

Cartianu ar trebui să își ceară scuze față de românii basarabeni – CURIERUL ROMÂNESC

Știam de mult că Grigore Cartianu e un pseudo-jurnalist toxic care își consolidează credibilitatea doar prin faptul că s-a plasat de o parte a baricadei cu un grav complex de superioritate.

Nu mă așteptam să fie atât de mizerabil încât, în jocul lor de manipulare prin care tot ce nu e de acord cu ei sigur vine de la Kremlin și să jignească o bucată de România în halul ăsta doar pentru că probabil unii au fost la un protest cu care el nu a fost de acord.

Ar trebui să înțeleagă și idiotul de Cartianu că un milion din cele 3 milioane de cetățeni ai Republicii Moldova sunt cetățeni ai României având același drepturi oriunde în țară pe care le are orice român, inclusiv dreptul de a protesta.

Articolul de doi bani scris de acesta este o jignire în mod special pentru românii de peste Prut și în general o jignire pentru români.

Dar probabil foamea schimbă gazetarii și când nu-i mai poți produce nimic de calitate faci orice pentru niște click-uri.

Cartianu, ar trebui să-ți ceri iertare românilor de peste Prut pentru acest articol și să conștientizezi că nu ai nicun habar despre ce înseamnă influența rusească.

Probabil nu ai călcat niciodată pe ulițele unui sat în care toată lumea să-ți povestească cum a fost în timpul deportărilor, în timpul foametei organizate, în timpul epurărilor și cum a fost să fi român în Uniunea Sovietică pentru aproape 50 de ani iar după să mergi la război împotriva imprialismului rusesc ca într-un final să fi trădat din toate părțile.

Cam mulți mâncători în presa română! Și-a activat Orban agenții pentru a produce anarhie în România?

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button