Distribuți acest articol

Invitat în platoul emisiunii Focus, Andrei Dîrlău, senator AUR, rupe tăcerea legată de atacurile presei străine asupra bisericii, și dă pe față ideologiile după care se mulează acestea în încercarea distrugerii comunicării poporului român cu Dumnezeu.

Andrei Dîrlău, autor al cărții Corectitudinea Politică, vorbește despre ideologia Neomarxistă, ideologie după care pare că presa străină se ghidează în încercarea de a abate poporul de la realitatea creștină a României: ,,De fiecare dată când ideologia își impune punctul de vedere încearcă să schimbe realitatea socială in mod totalitar.”

Acesta susține faptul că presa nu încearcă decât să transforme omul cu valori înrădăcinate într-un om nou, ușor manipulabil și lipsit de consistență. Așadar, înlăturarea omului de la credință nu face decât să îl deruteze și să îl abată de la propria sa cale și de la propria sa identitate.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Totodată, el reamintește faptul că România s-a confruntat cu aceleași principii pe tot parcursul perioadei Comuniste. Chiar dacă în istorie, legătura poporului cu biserica a fost extrem de strânsă și stabilă, anii Comunismului au încercat să implementeze aceeași ideologie Neomarxistă în viețile oamenilor pentru a-i face mai ușor de manipulat. În realitate acest pas în schimbarea mentalității poporului nu a funcționat în totalitate, ceea ce a dus la cererea drepturilor de libertate și cunoaștere prin revoluția de la 1989.

Andrei Dîrlău susține faptul că AUR va fi întotdeauna de partea bisericii și o va susține în totalitate.


Distribuți acest articol