Distribuți acest articol

Ludovic Orban și Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, s-au întrecut în minciuni de ziua Unirii Principatelor Române și ne-au spus cât de mult iubesc ei Moldova și cât de multe autostrăzi vor desena pe Facebook în următorii ani.

Clasa politică impostoare nici nu mai are curajul să vină să vorbească oamenii, nu mai spunem că au neglijat total acest eveniment de mare importanță națională. Românii nu i-au ascultat pe acești impostori și au ieșit în stradă să facă hora unirii la Iași. Așa săraci cum suntem noi românii ne iubim tradițiile și domnitorii. Acești vremelnici vor să ne șteargă și istoria națională prin desființarea orelor de istorie și geografie.

Orban și Drulă au mințit azi cu nerușinarea oamenii despre cât de multe vor face ei pentru Moldova. Orban la Focșani, iar celălalt pe Facebook unde desenează el viitoarele autostrăzi.

Cum comentează românii mesajele stimabililor

  • Cât de rău este ca după atâția ani să nu avem autostrăzi care să lege regiunile istorice.
  • Bravo. Vă rog să reveniți când ați turnat primul kilometru de asfalt din autostrăzile respective. Până atunci, apreciem declarațiile de intenție dar pe ele nu se poate circula.
  • Domnule Drula dar A8 pe care USR PLUS a sustinut o f tare in campania electorala nu i o prioritate? ?? e bine ca v ati adus aminte de A8 macar de ziua micii Uniri din Moldova…aceasta zona a tarii e buna oare numai pt avansarea in politica a unora fara sa reprezinte in ultimii 30 de ani o prioritate????
  • A zis domnul Bulai că, dacă ar fi trăit în zilele noastre, Cuza ar fi făcut autostrada A7
  • Succes!dar mai trebuie să faceți ceva să trimiteți corpul de control la acei constructori care au venit în România și încasează sute de milioane de euro dar nu plătesc pe subcontractații români care le-au executat lucrări, în schimb subcontractații din țările lor care lucrează aici sunt la zi cu plățile. Cereți să vi se explice,de ce? Vorbesc de acei subcontractați români care merg pe șantiere să muncească și își fac treaba cu adevărat ,nu de acei care au tot felul de încrengături și merg să și bată joc sau la furat.
  • Tupeu si gargara. Cam asta ne oferiti la inceput de mandat. 5 luni sa scoateti la licitatie un tronson de autostrada, pe urma probabil mai dureaza 2 ani pana avem contractul semnat. Vad ca de la Pascani la Siret nu mai e problema sa fie drum expres desi cum spuneti nu ar fi diferente mari de costuri. Tg Mures- Tg. Neamt e greu si nu are rost, am inteles. Domnule Drula ne ati pacalit odata dar va asteptam la alegeri in 2024 sa va trimitem la lada de gunoi a istoriei.
  • Lasă mă, că le legați voi acum. Aveți prilejul de a vă demonstra “grija și patriotismul” ce vă caracterizează. Acum, prin internaționala neo-marxistă și sexuală, poate se va lega în sfârșit Țara Românească de Moldova. Și de Transilvania, ca să nu fie discriminare…

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Ludovic Orban

”Din păcate, 30 de ani, Moldova a fost ocolită de marile investiţii. Primii kilometri de autostradă au fost daţ în circulaţie abia anul trecut, este vorba despre cei 17 km de autostradă de pe Centura Bacău. Trebuie să desăvârşim Unirea prin a da Moldovei ceea ce merită o infrastructură de transport care să asigure conectarea la toate coridoarele de transport european, astfel încât dezvoltarea economică să aibă o bază solidă, iar investiţiile să treacă Carpaţii”, a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Acesta consideră că ”este momentul să apăsăm mai tare pedala coeziunii economice şi sociale şi să permitem o dezvoltare spectaculoasă a Moldovei în anii care vor veni”.

”Pentru noi este un angajament pe care-l vom duce la bun sfârşit pentru ca în următorii 6-7 ani să avem autostradă de la Siret, Suceava, Bacău, Focşani, Buzău până la Bucureşti, să avem autostradă care să lege Iaşiul de coridoarele de transport şi nu în ultimul rând, autostrada care să facă legătura între Bacău şi Braşov. Sunt obiective fundamentale de care va depinde dezvoltarea tuturor judeţelor Moldovei”, a încheiat liderul PNL.

Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor

VIITORUL – INFRASTRUCTURA MOLDOVEI este pentru mine o prioritate. M-am luptat ani de zile, am fost la Iași, am scris, am luat poziții publice. Nu am uitat nici de autostrada A8 și împreună cu colegul meu, secretarul de stat Adrian Covăsnianu, vechi militant pentru proiectele Moldovei, vrem să începem cât mai repede lucrările și să prindem finanțare în PNRR.

Zilele acestea discutăm în echipa mea despre căile ferate ale Moldovei și cum putem să schimbăm paradigma ca să nu mai stăm zeci de ani până ajungem să implementăm proiectele de reconstrucție (cum e cazul coridorului IV). Vrem să folosim PNRR pentru o injecție de capital într-o rețea degradată.

Cred în ECHITATE în politica de investiții publice. Infrastructura trebuie dezvoltată echilibrat în toate zonele țării, nu doar pe principiul “cine se mișcă bine” sau are relații mai bune la centru. Momentul 24 ianuarie 1859 ne-a arătat că uniți și solidari putem asigura dezvoltarea României. E o lecție importantă de care trebuie să ne amintim în fiecare zi. Avem cu toții răspunderea acțiunilor din prezent, care vor determina parcursul pentru generațiile viitoare.


Distribuți acest articol