Distribuți acest articol

George Simion a anunțat că o parte importantă din candidații AUR la parlamentul României se vor afla în cetatea Marii Unirii din 1 decembrie 1918, Alba Iulia:

“Candidații Alianței pentru Unirea Românilor vor merge la Alba Iulia de 1 decembrie.

Avem dreptul să ne respectăm ziua națională și istoria noastră. AUR este un partid patriotic care își respectă istoria și identitatea națională.

Data de 1 decembrie 1918 reprezintă momentul de grație al națiunii române, încunurarea unor lupte de secole pentru libertate și neatârnare. Sute de mii de ostași au căzut pe frontul de luptă pentru ca noi să trăim astăzi uniți și în libertate.

Pe 1 decembrie, la Alba Iulia, s-a decis viitorul României prin unirea Ardealului cu regatul României. A fost un proiect politic important și care nici astăzi nu este complet deoarece dincolo de Prut avem trei milioane de români într-un stat antiromânesc numit Republica Moldova.

Astăzi, la mai bine de 100 de ani de la Marea Unire românii trebuie să se lupte din nou pentru libertatea așa de greu câștigată, la ei în țară trăiesc în sărăcie deși pământul patriei este unul bogat în resurse” a declarat George Simion pe pagina sa de socializare.

AUR este partidul ce constituie surpriza acestor alegeri parlamentare. Sondajele de opinie dau AUR aproape de 10%, voturile din diaspora și din Republica Moldova cântărând puternic în această balanță.


Distribuți acest articol