Justiție

Au trecut două luni de la tragedia de la Crevedia – Vinovații rămân nepedepsiți

Au trecut două luni de la tragedia de la Crevedia – în urma exploziilor de la stația GPL, 58 de persoane au fost rănite, iar 6 persoane au murit la spital din cauza arsurilor foarte grave. Vinovații rămân nepedepsiți. Patronii staţiei GPL de la Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Ionuţ Stângă, se află în arest preventiv.

Recent, primarul Florin Petre a dat undă verde amplasării unei stații GPL în Crevedia, ce va fi situată între Drumul Național București – Târgoviște, o cafenea și un ansamblu de imobile.

Deputatul AUR Sebastian Suciu trage un semnal de alarmă: vinovații rămân nepedepsiți. Autoritățile nu iau măsuri, iar oricând poate avea loc o nouă tragedie. Cei responsabili se preocupă doar de propria imagine, în loc să facă un pas în spate, măcar acum.

„Săptămâna trecută s-au împlinit două luni de la tragedia care a șocat o țară întreagă și ne-a adus în atenția tuturor marilor publicații europene. Pe 26 august, mai multe butelii de GPL explodau la Crevedia, la stația deținută de fiul unui baron local PSD, primarul din Caracal. Au trecut două luni. Ce s-a întâmplat în acest timp? Nimic. Și-au pierdut viața cinci persoane, alte zeci au fost rănite. Durerea familiilor care și-au pierdut pe cineva drag nu o va alina nimeni cu nimic. Oamenii ale căror case au fost distruse sunt nevoiți să stea în niște containere. Vinovații? Niciunul.

Patronii firmei în cauză au fost reținuți abia după aproximativ două săptămâni, iar acum au fost plasați în arest la domiciliu. Șeful din umbră al firmei care deține GPL-urile, primarul din Caracal a rămas în funcție, iar Raed Arafat, cel care a trimis la moarte pompierii și care a dovedit încă o dată că nu are ce să caute în funcția pe care o deține și că trebuie să facă un pas în spate, a declanșat o campanie publică de spălare a imaginii”, a declarat Sebastian Suciu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button