Argații lui Putin amenință NATO
Distribuți acest articol

Trupele americane sunt redistribuite din America de Nord continentală în Europa prin Atlantic, a declarat ministrul rus al apărării Serghei Shoigu.

Potrivit oficialului rus, NATO va concentra aproximativ 40.000 de soldați și 15.000 de echipamente militare în apropierea frontierelor rusești, în toate regiunile dintre Marea Neagră și cea Baltică, a declarat marți ministrului rus al apărării, Serghei Shoigu.

„40.000 de soldați și 15.000 de articole de armament și echipamente militare, inclusiv avioane strategice, vor fi concentrate” în apropierea granițelor rusești, a spus șeful apărării Federației Ruse, notează Tass.

“Trupele din Europa se îndreaptă spre frontierele rusești. Forțele de bază sunt adunate în zona Mării Negre și în regiunea Baltică”, a spus șeful apărării din zona Baltică.

După cum a subliniat ministrul rus al apărării, „grupările de forțe ale SUA sunt consolidate în Polonia și statele baltice, conceptul american a fost adoptat și este pus în aplicare, iar intensitatea recunoașterii aeriene a crescut de două ori, iar cea navală a crescut cu 50 % comparativ cu anul trecut. ”

“Alianța deține anual până la 40 de măsuri operaționale de formare cu o tendință clar anti-rusă în Europa. În primăvara acestui an, forțele aliate NATO au lansat exerciții Defender Europa 2021, cel mai mare exercițiu din ultimii 30 de ani” a subliniat șeful apărării.

„Nu este absolut nimic de făcut pentru navele americane apropierea țărmurilor noastre. Această desfășurare de forțe este„ o provocare în sensul cel mai clar al cuvântului ”, a spus Ryabkov.

„Ne testează forța, ne pun nervii la încercare. Nu vor reuși “.„Avertizăm Statele Unite că ar face mai bine să stea departe de Crimeea și de coasta noastră de la Marea Neagră. Riscul de incidente nespecificate este foarte mare”. a concluzionat amenințător Ryabkov.


Distribuți acest articol