Opinii

Alexandru Săraru: după ce faceți vaccinul și purtați masca , să rămâneți în case! Să arătați că vă pasă!

Guvernanții noștri reprezintă dovada vie că tehnologia avansează rapid. Iar medicina nu face excepție. Cum? Nu știați?

Ministrul Sănătății ne informa acum un an că masca o poartă doar cei bolnavi, dacă o poartă cei sănătoși le face mai mult rău. Apoi, odată cu dezvoltarea domeniului medical și odată cu adaptarea corpului la produse textile, ni s-a transmis să purtăm mască să nu cumva să murim sau, cum spunea doamna Turcan, să nu ne trezim Doamne ferește , morți!

Apoi, prin reclame și mesaje lacrimogene , aceiași incompetenți ne-au spus să stam în case ca șobolanii , să nu cumva să ne îmbolnăvim sau să îi îmbolnăvim pe alții. Mai țineți minte acele campanii pline de sensibilitate? Stai în casă, arată că iți pasa? Care a fost efectul? Numărul de persoane infectate a crescut în același ritm.

Economia pusă pe butuci de aceiași „savanți” a fost repornita în regim de avarie după luni de chin și rezultatul a fost același și cu economia pornită și cu ea oprita. Atunci, de ce ați mai închis-o? Mai bine lăsam tara să fie condusă de copii de 5 ani, eram mai bine.

Miracol, minune, să vezi și să nu crezi! După un timp a apărut vaccinul salvator. Nu contează că este netestat corespunzător, că nu știm ce conține, cum a fost transportat, depozitat, contează că ne salvează. Mai ceva că FSN-ul în 1990. Dar, stați! Nu e doar un vaccin, sunt două. Doi este numărul norocos. Nu știați?

Și pentru că viitorul este cel mai important, acest vaccin se face anual. Să nu ne plictisim. Nu câinele va fi cel mai bun prieten al omului, ci vaccinul.

Abia ce ne obișnuisem cu masca, credeați că odată cu vaccinul aceasta vă dispărea? În niciun caz , este noua modă de la Paris, Rahova sau New York. Așa că , degeaba faceți vaccin, masca este obligatorie în continuare.

Și, ar fi indicat că după ce faceți vaccinul și purtați masca , să rămâneți în case! Să arătați că vă pasa!

Articolul original pe propublica.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button