Distribuți acest articol

Actrița Alexandra Velniciuc a fost invitată la emisiunea Obiectiv România cu Ioana Rizzo din 25 Martie pentru a discuta despre teatru și ce înseamnă viața de actor. Teatrele au fost deschise pentru două săptămâni cu 30% capacitate, dar în momentul de față acest domeniu este închis din cauza restricțiilor.

„Pasiunea pentru actorie o am din mediul în care am crescut și nu de la tatăl meu. Mi-a explicat că un copil trebuie să aibă copilărie și va veni momentul când voi putea alege singură dacă vreau să o iau pe drumul actoriei. A fost dificil pentru mine, deoarece am venit cu un nume în spate pe care trebuia să îl reprezint onorabil.” spune actrița Alexandru Velniciuc.

Alexandra Velniciuc susține că viața unei actrițe este frumoasă și strălucitoare dar vine cu multe ore de nesomn, multă muncă, repeții în frig și cu multe nedumeriri. Cine crede că poate fi actor doar din talent se înșeală, facultatea este foarte folositoare pentru că înveți mecanisme care te ajută să treci peste anumite situații critice. Am avut perioade când repetam și la 3 piese în aceeași zi, dar e greu să treci de la una la alta.

Cel mai greu rol jucat a fost cel de la absolvirea facultății, susține actrița Alexandra Velniciuc. Având doar 22 ani în momentul acela, nu aveam experiența necesară să înteleg ce dorea domnul profesor Ion Cojar să fac. Sfatul pe care îl dau tinerilor care își doresc o carieră în acest domeniu este să nu caute celebritatea. A fi actor înseamnă să te lupți cu tine, cu trăirile tale și înseamnă să îți iubești profesia. Foarte mulți care vin să facă facultatea de teatru o fac pentru a găsi un loc călduț prin televiziuni.


Distribuți acest articol