Distribuți acest articol

Nu este asta cea mai profitabilă afacere din ultimul an? De ce toate achizițiile Uniunii Europene cu aceste companii de vaccinuri sunt confidențiale? Șeful Pfizer a venit cu o ipostază foarte interesantă despre cum va arăta lumea în perioada următoare. Țările din toată lumea încă se chinuie să vaccineze populația cu doar 2 doze, dar Albert Bourla, CEO Pfizer, ne transmite că avem nevoie de a treia doză în termen de un an, apoi fără îndoială o injecţie în fiecare an.

“O ipoteză plauzibilă este că probabil va fi necesară a treia doză, între şase şi doisprezece luni, iar începând de acolo va exista o vaccinare din nou în fiecare an, dar toate acestea trebuie confirmate”, a indicat Albert Bourla în declaraţii făcute publice joi de canalul de CNBC. 
“Şi, pe de altă parte, noile tulpini vor juca un rol cheie”, a adăugat el.

“Studiem durata răspunsului anticorpilor”, a spus el. “Pare puternic, dar coboară puţin, iar noile tulpini sunt o provocare”.

În acest stadiu, aceste două vaccinuri sunt cele mai performante, cu o eficacitate de 95% pentru cel de la Pfizer/BioNTech şi 94,1% pentru Moderna împotriva COVID-19, potrivit studiilor clinice.


Distribuți acest articol