ActualitateOpinii

Adevăruri nespuse, despre George Simion și lupta pentru Unire: Vreți sa vă puneți cu Putin?! Să-i supărați pe ruși?!

Ce scriu acum o sa sune arogant probabil pentru unii și nu mulți vor înțelege pentru că nu e pentru oricine. În 2013 m-am alăturat prima oară Mișcării Unioniste unde l-am cunoscut pe George Simion.

Timp de aproape 10 ani am depus împreună cu restul colegilor noștri de cauză o muncă titanică pentru cauză națională, constând în organizare de marșuri stradale , congrese, conferințe, campanii de promovare, proteste, graffitiuri, stickere, donații de cărți, marșuri de sute de kilometrii, caravane, programe, școli de vară, blocarea vămilor și într-un final campanie politică.

De pe vremea când mergeam cu George să lipim stickere pe străzi ca la final sa ne numărăm banii din buzunar ca sa ne ajungă de o bere până în ziua în care brusc, conform noviciilor, George alături de AUR a intrat în Parlamentul României, nimeni, absolut nimeni din țara asta nu era interesată de subiectul agresiunii rusești, de războiul din Ucraina care deși pe mulți ia luat pe nepregătite începând din februarie, el există de 8 ani, de propaganda Rusiei, de ipocrizia occidentului pro-rus și de adevărații oameni ai rușilor în România de dincolo și dincoace de Prut și din întreg continentul European.

Pe vremea aia noi eram nebunii care ardeau simbolurile de propagandă rusească împărțite la liber în centrul Bucureștiului și în toată Basarabia, nebunii care primeau mereu replica „ce bă, vreți sa vă puneți cu Putin?! Să-i supărați pe ruși?!”

În septembrie 2018 a fost punctul de cotitură, când sub regimul autoritar al oligarhului Plahotniuc, George a primit interdicție pe 5 ani sub un pretext penibil, după ce tot anul centenarului reușisem să facem o adunare de 100.000 de oameni la Chișinău cu aproape toți liderii politici ai partidelor parlamentare din România pe scenă, să provocăm înfrățiri între zeci de localități din România și Republica Moldova și să pornim un marș de 1300km de la Alba Iulia către Chișinău.

Astăzi Plahotniuc nu mai e, interdicția e încă în vigoare, nu a contat pentru apostolii democrației și ai corectidinii ca a fost abuzivă, abuzurile au rămas și ele, la putere a venit un alt clan, tot cu bagheta de vrăjeli europene și apucături de stat sovietic. Și sub aceste vrăji au descoperit toți puțoii și băgătorii de seamă că există ceva peste Prut, toți slăvesc astăzi lupta împotriva Rusiei, bine doar așa cu stegulețul pe profil și tastatul incoerent pentru secțiunea de comentarii. Nu a experimentat niciunul abuzul polițienesc, amenințările și adrenalina când trebuie să lupți cu propaganda rusă.

Azi toți puțoii menționați mai sus își permit în bezna minții lor să ne facă pe noi rusofili, oamenii rușilor ș.a.m.d.

În realitate ei oricum mergeau doar cu trendul, ca așa sunt ei, ca algele de pe plajă care put, duse de val. Acest text nu e despre deputatul AUR George Simion, ci despre colegul de cauză, Mișcarea Unionistă și „luptătorii vredinici” apăruți ca melcii după ploaie..

Dacă într-adevăr sunteți împotriva Rusiei luptați pentru unirea Basarabiei cu România, dacă sunteți împotriva propagandei rusești nu fiți idioții utili pentru visul european al unui stat sovietic, divizat în 3 teritorii și clanuri care trag doar pentru ele.

Dacă credeți în viitorul Republicii Moldova alături de România sub orice formă, nu acceptați expulzarea și interzicerea unui român peste Prut, fie el și adversarul vostru politic. Dacă chiar vreți să opriți agresiunea rusească îndreptațivă privirile către dușmanii Rusiei, nu către aliații lor care sunt „inamici” doar de conjunctură.

Unirea e sigura soluție pentru Republica Moldova!

Un text semnat de Ștefan Lupu

1 comentariu

  1. Veti fi pusi cu botul pe labe FASCISTILOR.
    Marea majoritate a moldovenilor NU se consideră români, NU vor să fie români și NU vor să se ”unească” cu colonia satanistă România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button