Opinii

Aceeași oameni ne ucid cu zile – CURIERUL ROMÂNESC

Adrian Axinia, candidatul AUR pentru Prahova, deplânge drama de la Piatra Neamț în care zece oameni, zece români, și-au găsit deja sfârșitul și mulți alții se află în stare gravă:

„Ponta, Tăriceanu, Arafat, Băsescu ne conduc în continuare viața. Cei vinovați de Colectiv, oamenii sistemului nociv, ar trebui alungați cu pietre și nu puși să candideze din nou.

Un nou incendiu a avut loc și situația s-a repetat. Și de această dată vor da vina pe cei stinși din viață.

Aici nu este vorba numai de nume ci de un sistem al răului absolut, un rău împotriva românilor. Nu le pasă de noi, le pasă numai de ei și de cei din jurul lor.

Calcă peste români, peste morții de la Colectiv, peste morții din Piatra Neamț, calcă pe cei pierduți în accidente rutiere sau pentru că nu au cumpărat aproape un an aparate ATI.

Ei sunt autorii morali ai incendiului de la Colectiv și responsabilii pentru morții de la Piatra Neamț. Ei trebuie să plătească, dar nu o vor face. Sunt oameni fără conștiință, oameni ai răului.

S-au cocoțat în vârful puterii și țin cu dinții de ea. Nu știu să facă altceva, nu au muncit o singură zi în viața lor. Sunt puși să sugă de la popor precum lipitorile.

Acești politicieni nocivi pentru țară poartă întreaga vină. Nu mai putem accepta noi și noi crime împotriva noastră.

Ce a făcut președintele până acum? Nimic, asta deși se află la al doilea mandat. Iohannis este la fel de criminal ca și Băsescu” a declarat Axinia Adrian.

Vă reamintim că zece persoane au decedat în secția ATI din Piatra Neamț. Drama a cuprins și al doilea salon și alte persoane sunt grav răniti.

După Colectiv nimic nu s-a întâmplat, unele persoane și partide s-au ridicat pe acei morți dar nu au schimbat nimic.

Back to top button