Distribuți acest articol

Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din România, doctor și profesor universitar, susține că medicii care comunică în pandemia COVID – Raed Arafat, Nelu Tătaru, Alexandru Rafila, Gabriel Diaconu și Mihai Craiu – nu sunt medici infecționiști.

“Ei au dreptul la opinie în altă specialitate și alți medici, nu?,” se plânge Monica Pop.

Oftalmologul arată că “funcții și diplome de management, chiar și master, avem mai toți dar se vede că nu și aceleași drepturi.” În acest context, ea arată că moderatorul unei emisiuni ar dezinforma cu răutate.

Postarea Monicăi Pop:

“Dl Dr. Raed Arafat, medic în specialitatea anestezie și terapie intensivă;
Dl Dr. Nelu Tătaru – medic chirurg;

Dl Dr. Alexandru Rafila, microbiologie;
Dl. Dr Mihai Craiu, medic pediatru;
Dl. Dr. Gabriel Diaconu, psihiatru (?).
Etc, etc, etc! Sînt toți MEDICI! Că ȘI NOI!

Medic infecționist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie în altă specialitate și alți medici, nu? FUNCȚII și diplome de management, chiar și master, avem mai toți dar se vede că NU ȘI ACELEAȘI DREPTURI! Deși avem aceeași facultate grea de Medicină, în care se învață și epidemiologie și infecțioase și virusoligie și microbio- și histologie, etc.

Un moderator foarte malițios, fără cultură medicală și care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, și care pare total dezinformat, deși n-ar trebui și care, din razbunarile-i caracteristice, judecă cu spume și cu o privire urîtă și rea pe cei care își permit să aibă o părere care nu corespunde cu a lui!

Și, cu totală lipsa de delicatețe (nici nu era de așteptat), dezinformează, cu răutate, la greu!!! Nu asta așteaptă oamenii! HALAL DREPTATE, HALAL CORECTITUDINE!!!”


Distribuți acest articol