ActualitateMagazin

251 de noi cazuri de Covid confirmate în Bihor

Încă 251 de îmbolnăviri cu Covid-19 au fost confirmate în ultimele 24 ore în Bihor, după cum arată un comunicat transmis duminică de Direcţia de Sănătate Publică Bihor şi semnat de prefectul Dumitru Ţiplea.

Potrivit sursei citate, conform datelor centralizate la nivel judeţean, duminică, la ora 8.30, existau 390 persoane infectate internate şi 5.123 persoane vindecate de la începutul pandemiei (cu 101 mai multe faţă de sâmbătă). De asemenea, numărul bihorenilor decedaţi a rămas la 259, fapt ce înseamnă că în ultimele 24 de ore nu a mai fost consemnat niciun deces în Spitalul Municipal.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, în Bihor, duminică dimineaţă erau 3.631 cazuri Covid-19 active, iar numărul total al cazurilor, cumulat, de la începutul pandemiei, a ajuns la 9.013. Noii diagnosticaţi au domiciliile în Oradea, Marghita, Salonta, Beiuş, Vaşcău, Nucet, Aleşd, Săcueni, Biharia, Sântandrei, Girişu de Criş, Nojorid, Paleu, Oşorhei, Sânmartin, Budureasa, Cefa, Pomezeu, Tinca, Pietroasa, Uileacu de Beiuş, Copăcel, Popeşti, Batăr, Drăgăneşti, Măgeşti, Lugaşu de Jos, Vadu Crişului, Tarcea, Curăţele, Budureasa, Rieni, Finiş, Derna, Lunca, Câmpani, Hidişelu de Sus, Remetea, Sălard, Drăgeşti şi Aştileu.

În ultimele 24 de ore în judeţ au fost efectuate mai puţine teste decât de obicei, 478 (dintre care 216 la Spitalul Municipal şi 262 la Judeţean), dat fiind sfârşitul de săptămână.

Pe de altă parte, comunicatul mai arată că, de sâmbătă până duminică, structurile teritoriale M.A.I. din judeţul Bihor au făcut noi controale, iar echipele mixte de poliţişti şi jandarmi au verificat 2053 de persoane carantinate şi 1956 de persoane izolate la domiciliu. Echipajele au verificat respectarea măsurilor anti Covid în cazul a 137 societăţi comerciale şi 48 mijloace de transport în comun.

„În urma controalelor au fost aplicate 328 de sancţiuni contravenţionale, din care 136 cu avertisment scris şi 192 cu amenzi în valoare de 86.800 de lei,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button