Zeci de tineri din PNL Sector 3 părăsesc partidul – Va rămâne în partid doar Rareș Bogdan cu Florin Cîțu

Zeci de membri ai organizatiei de tineret a PNL Sector 3 si-au depus demisia din partid, vineri seara. „Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alaturi de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tanase, si multi alti colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada”, explica unul dintre demisionari.

Principalul motiv al acestei decizii este alianta toxica dintre PNL si PSD, coordonata de Presedintele Iohannis, alaturi de sute de pseudo-liberali obedienti. Am crezut in schimbare si am luptat impotriva coruptiei si demagogiei, impotriva vechilor metehne care au blocat Romania in drumul ei spre dezvoltare.

Am crezut ca in sfarsit se poate face politica tinand cu dintii de principiile solide si prin bune moravuri. Cred in continuare acest lucru, dar imi este clar, dupa ipocrizia de care PNL a dat dovada in ultimele luni, ca este imposibil in aceasta formatiune politica.

Imi este clar ca acest ‘Nou PNL’ nu are pic de legatura cu electoratul sau si nu exprima nicio forma de respect fata de acesta, mintindu-l cu nerusinare, precum in situatia acestei coalitii monstruoase, dupa ce ani de zile au fost purtate batalii crunte impotriva social-democratilor

Pana sa fiu membru de partid, sunt cetatean roman, iar romanii merita respect si Romania merita sa fie o tara in care binele national este pus in fata interesului personal. Consider ca PNL a tradat electoratul. Consider ca PNL a tradat Romania. Acum nu mai este o solutie, ci o parte din problema”, a scris unul dintre tinerii penelisti pe Facebook.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Elveția decide prin referendum dacă acceptă certificatul verde – Supremația aparține poporului
Next post Liviu Dragnea: „Ciolacu este un fricos. Dacă eram președintele PSD-ului îl suspendam pe Iohannis, tăiam răul de la rădăcină”