Distribuți acest articol

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dat dovadă de un habarnism clasic la USR-PLUS, însă de această dată a reușit să ne facă de râs instituțiile statului după ce a făcut publice locațiile unde au fost vaccinați agenții SRI, SIE și personalul armatei. În documentul publicat de ministerul Sănătății observăm o locație din Lehliu Gară unde au fost vaccinați agenți Serviciului de Informații Externe care pleacă în misiuni internaționale.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, atrage atenţia că Vlad Voiculescu, colegul său de la guvernare, a pus în pericol sistemul de apărare și ordine publică prin publicarea datelor defalcate referitoare la procesul de vaccinare din România.

„Eu spun foarte clar că nu este normal ca listele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, de ordine publică. Înțeleg că era vorba și despre serviciile de informații. Vezi adresa strada x, nr Y și constați că acolo s-au vaccinat cetățeni din structurile respective. Din acel moment poți să te aștepți, că nu ne sunt toți prieteni pe pământul ăsta, dar pot veni să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicității”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode, la TVR1.

„În mod normal, dacă am fi toți egali în față legii, iar regulile s-ar aplică și miniștrilor USR atunci Vlad Voiculescu ar trebui anchetat de procuratura militară și/ sau de DNA. Apoi, dat afară din guvern cu picioare în dos, pe principiul: marș la ONG, că ne-ai făcut de cacao! Din prostie și incompetența/ necunoașterea procedurilor și a legii Voiculescu și slujitorii săi ONG-iști aduși la MS au publicat locații, adrese și informații despre vaccinarea personalului din serviciile de informații (ale Armatei și a celor de la SIE), așa cum rezultă din documentul de mai jos (pozițiile 2154 și 2148).

Informațiile sunt însă mult mai generoase în sutele de pagini publicate cu zel progresis de micuțul stahanovist medical.Prins cu chiloțîi în vine, VoicuIescu a șters toate documentele excel de pe Facebook când i s-a spus ce rahat imens a făcut. Firește, documentele circulă la liber pe net iar rahatul s-a extins proporțional cu situația tâmpită în care ne aflăm că țara. Râde de noi întreaga comunitate de “intelligence”, cum le place sereistilor wanabe să spună.În mod cert, Voiculescu este un bolovan, expresie de pe vremea liceului meu, genul de prostănac fudul și egocentric care face de regulă tâmpeniile din greșeala.

Bun, bolovanul poate fi și vindicativ, aici însă Voiculescu a dat cu mucii în fasole grav ghidat fiind de nevoia lui bolnavă de mediatizare, de a ieșit în față cu ceva “pe vaccinare”. Vorba proverbului: nu te scărpina în …, dacă nu te mănâncă!Ce este de făcut?Pentru că este un incident de securitate naționala situația trebuie tranșata de Iohannis. Fie îi fac dosar penal lui Voiculescu și riscă ruperea alianței, fie mușamalizează povestea, pornind de la Iohannis, Citu și serviciile de informații în jos.”, scrie jurnalistul Silviu Mănăstire pe pagina sa de Facebook.


Distribuți acest articol