Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost întrebat, vineri, în şedinţa Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, dacă are studii superioare, câţi consilieri sunt la minister şi dacă are secretară.

“Da, deţin studii superioare. (…) Am studiat până în anul 2011, găsiţi diploma mea pe contul meu de Facebook, găsiţi certificatul de la Ministerul Educaţiei pentru recunoaşterea acelei diplome. Vă stau la dispoziţie pentru o discuţie în limba germană, pentru vizite la facultatea din Viena”, a spus Voiculescu, întrebat de un parlamentar dacă are studii superioare.

Voiculescu i-a trimis pe colegii săi parlamentari pe la ambasadele Austriei și Germaniei să se interseze despre titlul magister. În plus, sfidează pe toată lumea cu faptul că el cunoaște limba germană, iar noi muritorii de rând avem tupeul să îl întrebăm de sănătate.

“Întrebaţi la Ambasada Austriei sau Ambasada Germaniei sau unde mai există titlul magister ca să vedeţi ce înseamnă asta. Oricând vreţi să vorbiţi cu mine despre asta nu am niciun fel de problemă. Sunt de asemenea destui colegi care pot confirma lucrul acesta”, a mai spus ministrul.

Până la această dată, ministrul Sănătății, nu a prezentat niște documente credibile care să îi ateste studiile, fapt care s-a soldat și cu o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție.