OpiniiPolitică

Viktor Orban i-a comparat pe patrioții români cu dependenții de droguri, la Băile Tușnad

Premierul maghiar Viktor Orban a avut parte de o trezire la realitate la Băile Tușnad în momentul când s-a trezit în fața ochilor cu mesajul: ”Ceva este etern: Transilvania Pământ Românesc!” Vuietul venit din mulțime în timp ce Orban își susținea discursul a semănat cu evenimentul din decembrie 1989 al lui Nicolae Ceaușescu în balconul clădirii CC al PCR din Piața Palatului.

Viktor Orban, vizibil deranjat și cu o culoare ciocolatie în obraji a comentat acid: “politicos, precum poliţia din Budapesta pe poduri cu dependenţii de droguri”. Patrioții români sunt în opinia lui Viktor Orban demni de milă și asemenea unor consumatori de droguri.

Miercuri seara au avut loc la Budapesta mari proteste faţă de guvernul Orban, iar liderii Partidului Câinilor cu Două Cozi (de opoziţie), Zsuzsanna Döme şi Gergely Kovacs, au fost duşi la poliţie unde s-a constatat că cel din urmă avea asupra lui marijuana dar cei doi au fost imediat eliberaţi. Evident, media favorabilă Fidesz nu a pierdut ocazia să afirme că opoziţia la Orban este reprezentată de drogaţi, fiind total neserioasă.

Astfel, în opinia lui Viktor Orban, cine afirmă caracterul românesc al Transilvaniei este la fel ca politicienii maghiari drogaţi care i se opun lui, iar oponenţii săi trebuie trataţi fără violenţă (din compasiune…), la Budapesta şi deopotrivă la Băile Tuşnad.

Cei care au căzut în capcana discursului propagandistic al premierului maghiar Viktor Orban trebuie să înțeleagă că acesta urmărește doar interesele Ungariei și nu este un despot luminat care se opune dictaturii Occidentului. Suveranismul lui Viktor Orban urmărește disoluția României ca stat prin acțiunile revizioniste ce încalcă ordinea Constituțională a statului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button