Distribuți acest articol

Aparent un personaj inofensiv cu o alură de profesionist, un om cu vorbele la el, doctorul Alexandru Rafila este premierul lansat de PSD în perioada alegerilor parlamentare.

Cine este de fapt dr. Rafila?

Microbiologul Alexandru Rafila este tot timpul prezent pe micile ecrane pentru a discuta cu televiziunile prietene pe tema covid-19 deși acesta nu are specialitatea de medic infecționist. Îl ajută doar funcția de reprezentat al României la Organizația Mondială a Sănătății. Doctorul Rafila a simțit gustul puterii sau cineva îl împinge de la spate spre funcții tot mai înalte. Acesta s-a postat ca un factor de manipulare a opiniei publice pentru a direcționa voturi către partidul său de suflet PSD. Pentru serviciile sale obține un post în Parlament din partea PSD și a ajuns chiar să fie propus premier.

De ce spunem asta? Pentru că dr. Alexandru Rafila este fiul lui Alexandru Rafila tatăl, fost șef al Securității Arad, personaj implicat în epurări masive și crime împotriva umanității. Cei care se împotriveau orânduirii socialiste în perioada stalinizării în zona Banatului erau hăituiți, torturați, aruncați în lagăre sau uciși pe loc și aruncați în gropi comune la ordinul lui RAFILA tatăl.

Alexandru Rafila fiul îl apără pe tatăl său și nu vrea să recunoască că acesta a fost un criminal odios.  „Tata nu a fost implicat în masacrul țăranilor, era deja exclus din Securitate. Tata a lucrat până în iunie 1949 în Securitate. Eu am aflat despre aceste lucruri când eram student, nu știu foarte multe. Da, este adevărat.”, a declarat Rafila fiul despre tatăl său.

Alexandru Rafila fiul nu este vinovat de ce a făcut tatăl său, dar de ce acesta este obsedat de funcții. Alexandru Rafila este reprezentantul OMS, șeful Societății de Microbiologie din România, deputat PSD și chiar a încercat să obțină funcția de premier, nu mai vorbim de influența pe care în mediul public.

Combinații cu tovarășul de partid(PSD) Streinu Cercel

Alexandru Rafila PFA (persoană fizică autorizată) a încheiat în noiembrie 2013 un contract de “servicii medicale (cercetare)” cu Fundația “Prof. Dr. Matei Balș”, după cum arată o declarație de interese a profesorului Rafila de acum câțiva ani. Conform acestui document, contractul ar fi fost valabil timp de 18 luni și i-ar fi adus lui Rafila 45.000 de lei.

La prima vedere, nimic ciudat. Deși, totuși, parcă ar fi ceva ciudat: profesorul Rafila este și salariat al Institutului “Prof. Dr. Matei Balș”, de ce ar avea nevoie de un contract cu fundația omonimă?

De fapt, Fundația “Prof. Dr. Matei Balș” nu are nici o legătură cu Institutul “Prof. Dr. Matei Balș”, ci exclusiv cu Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului, fiind spălătoria prin care acesta scoate banii primiți drept mită de la marile corporații PHARMA. Au existat plângeri penale depuse la DNA însă Justiția din România i-a spălat pe tovarășii Cercel și Rafila.

Alexandru Rafila este un om obsedat de putere împins de la spate de forțe oculte și un om imoral pentru că nu recunoaște faptele odioase comise de tatăl său. În România ultimilor 30 de ani personajele politice importante au fost scoase din joben și în cele mai multe cazuri au legături strânse cu fosta SECURITATE sau serviciile secrete.


Distribuți acest articol