Distribuți acest articol

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a fost atacat de un protestar în timpul manifestațiilor de celebrare a zilei Unirii Principatelor. Cetățeanul revoltat i-a aruncat o cutie de iaurt în față și a început să își spună nemulțumirile în fața presei.

Protestatarul l-a catalogat pe edil drept „mincinos“ și „securist“.

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a comentat Mihai Chirica incidentul.

Bărbatul care l-a agresat duminică, 24 ianuarie, pe primarul Iașului, Mihai Chirica, este Bogdan Nicolae Suditu. Acesta nu este la prima ispravă de acest gen. Fost angajat al concernului Continental la Timişoara, Bogdan Suditu are 10 procese şi 2 plângeri penale împotriva firmei germane, reclamând că a fost concediat abuziv.

„Iohannis este vinovat de situația de la Siemens de la Timișoara și de la Continental Iași. Sunt ofițer de radar militar Bogdan Suditu. Nu vă mai bateți joc de istoria noastră cum și-au bătit joc de femeile gravide. Cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofițer de radare militare NATO. Eu am fost la universitate. Uitați-l pe domnul Iohannis spion german…“, astrigat protestatarul.


Distribuți acest articol