Distribuți acest articol

În spațiul public a devenit deja cunoscut faptul că pluseriștii au apucături demne de Securitatea lui Ceaușescu și nu ezită să se înregistreze între ei pentru a delaționa în interes personal și nu numai. Ei sunt oamenii dreptății, zis securității… am glumit. În timp ce colegii de la USR Timișoara s-au pus pe înscenări pentru a distruge sectorul Horeca, deja pus la pământ într-un an de pandemie, cei de la USR Argeș au pus-o de un ”private party” cum se spune în lumea mondenă.

Liderii USR Argeș au jucat poker au ascultat muzică și s-au distrat pe cinste în timp ce la televizor suntem amenințați de Dan Barna și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu să stăm în case. Păi este frumos domnilor să vă bateți joc de o întreagă țară cu atitudinea dumneavoastră. Cei care au primit informațiile pe surse de la un membru USR afirmă că se face totul pentru a se obține beneficii și funcții. Cei noi și curați, tinerii frumoși și liberi se șantajează între ei.

Lasconi – Mateescu – Mosteanu

”Chef de Chef vreau să se știe și chiar este pandemie! Este doar din USR! Nu e unul singurel e Prefectul USR, mai are și-un deputat + Primar instaurat! Cred că ăștia din USR se șantajează între ei, trimit frânturi ca să arate că sunt în stare să prăduiască tot dacă nu li se dă ceea ce vor! Așa o fi și în Guvern?

Chef la Usr Argeș, deputatul Mosteanu, primarul Câmpulung Muscel, Lasconi (USR), prefectul de Argeș, Mateescu (USR) au pus-o și de o partidă de poker pe achiziții cred.. 😁😁😁 stați în casă arată că îți pasă, noi Usr-ul chefuim și pe voi vă prăduim. Poate aduce jandarmii și la colegi de la USR Argeș colega de la Timișoara.”, au scris cetățenii din Argeș pe o pagină de Facebook.

Așa arată noua clasă politică care dorește să o înlocuiască pe cea veche formată din PSD și PNL. Toți sunt niște nesimțiți care au pierdut simțul realității. În țara asta se moare de foame, copiii nu au acces la educației și ei se prăduiesc între ei pentru funcții mai ceva ca interlopii din grupările mafiote. Într-o țară normală s-ar cuveni scuzele de rigoare s-au chiar niște demisii. Fără penali în funcții publice, în sfârșit ai cu cine! Mulțumim USR PLUS!

Ionut Mosteanu – deputat
Emilia Mateescu – prefect
Dan Barna – Elena Lasconi

Distribuți acest articol